首页
登录
职称英语
[originaltext] Rich Americans are willing to spend large sums of money on sp
[originaltext] Rich Americans are willing to spend large sums of money on sp
游客
2023-07-27
60
管理
问题
Rich Americans are willing to spend large sums of money on space tourism, according to a poll released recently. Possibly bored by the ordinary daily life on earth or inspired by the exciting heroic deeds of such pioneers as first American in space Alan Shepard and first millionaire in space Dennis Tito, the poll says 7 percent of rich Americans would pay $ 20 million for a two-week orbital flight and 19 percent would pay $100,000 for a 15-rninute suborbital flight. The poll by Zogby International was commissioned by Futron Corp. , a Maryland aerospace consulting group which has a $1.8 million contract with NASA to explore the commercial applications of space travel, including what space tourism could look like in the next 20 years. Zoghy International conducted telephone interviews with 450 Americans whose yearly incomes were more than $ 250,000 or whose net worth was more than $1 million. Futron’s NASA project program manager Derek Webber said, "We commissioned this survey in order to get an idea of what rich people think and not the man in the street who loves the idea of going into space but can’t afford it."
选项
A、By conducting telephone interview.
B、By calling at people’s houses.
C、By asking people questions in the street.
D、By asking people to fill in forms in the street.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2873311.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
[originaltext]M:Couldyouhelpmeplease?W:Certainly,sir.M:I’mlookingfo
[originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheonlinecatalogueforquiteawhile.
[originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheonlinecatalogueforquiteawhile.
[originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheonlinecatalogueforquiteawhile.
[originaltext]WiltChamberlainisretirednow,butheusedtobefamousbas
[originaltext]Whenmyhusbandwaspromoted,weputourhouseupforsale.T
[originaltext]M:I’mnotquitesurehowtoputthis.Butaboutthatcalculator
[originaltext]M:I’mnotquitesurehowtoputthis.Butaboutthatcalculator
随机试题
•Youwillhearfiveshortrecordings.•Foreachrecording,decidewhich
PASSAGETWOAgoodpolicy.本文第六段中JanetCurrie提到,现有的政策旨在禁止校内软饮料以及垃圾食品或提高校供午餐的质量,所以从
WhichofthefollowingisNOTacharacte
钢筋混凝土构件应进行承载力、挠度、抗裂度检验。()
木立柱水平拉杆及剪刀撑若采用木板时,其截面尺寸不应小于()。A.25mm*80
患者,男,25岁。诊断为“慢性肝炎(重度)”,以下实验室检查哪项不是其特征A.A
加入世界贸易组织以来,中国深度_______全球经济,发生了不曾______的巨
感染结核菌后而获得的免疫主要是( )。A.细胞免疫 B.体液免疫 C.过敏
一般情况中,参与集合资产管理计划的客户可以转让其所拥有的份额。( )
土的含水量试验应以( )为室内试验的标准方法。A.酒精燃烧法 B.炒干法 C
最新回复
(
0
)