首页
登录
职称英语
[originaltext] Everywhere we look, we see an American running. They run for
[originaltext] Everywhere we look, we see an American running. They run for
游客
2023-07-26
94
管理
问题
Everywhere we look, we see an American running. They run for every reason anybody could think of. They nm for health, for beauty, to lose weight, to feel fit and because it’s the thing they love to do. Every year, for example, thousands upon thousands of people nm in one race, the Boston Marathon, the best known long distance race in the United States. In recent years, there have been nearly five thousand official competitors, and it takes three whole minutes for the crowd of runners just to cross the starting line. You may have heard file story of the great runner Pheidippides. He ran from Marathon to Athens to deliver the news of the great victory 2500 years ago. No one knows how long it took him to nm the distance. But the story tells us that he died of the effort. Today, no one will die in a Marathon race. But the effort is still enormous. Someone does come in first in this tiring foot race. But at the finishing line, we see what this race is about: not being first, but finishing. The real victory is net over one’s fellow runners, but over one’s own body. It’s a victory of will power over fatigue. In the Boston Marathon, each person who crosses that finish line is a winner.
选项
A、He won the first prize.
B、He died because of fatigue.
C、He fell behind the other runners.
D、He gave up because he was tired.
答案
B
解析
综合理解题。文中关键处是the story tells us that he died of the effort。另外,这个故事是大家都知道的。所以即使没有全听懂,根据常识也应找出正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2871469.html
相关试题推荐
ThetraditionalAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.In
ThetraditionalAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.In
ThetraditionalAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.In
ThetraditionalAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.In
ThetraditionalAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.In
ThetraditionalAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.In
[originaltext]Londoninthe17thcenturywasveryattractive,likemanyEur
[originaltext]Londoninthe17thcenturywasveryattractive,likemanyEur
[originaltext]Londoninthe17thcenturywasveryattractive,likemanyEur
[originaltext]LudwigVanBeethovenwasborninBonnin1770.Beethoven’sfi
随机试题
TwocitiesthatlayattheedgeoftheMediterraneanmorethan1,200years
【S1】[br]【S8】L注意本句句内的比较:此处,作者将五十年代年轻成年人的结婚年龄与之前美国历史上其他各代人的结婚年龄相比较,所以所填形容词应意为“以前
下列哪种表现不属于B受体兴奋效应()A.支气管扩张 B.血管扩张 C.心脏
学过高等数学后有利于对初等数学的进一步理解和掌握,这属于( )。A.顺向正迁移
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
长期借款的金额高、期限长、风险大,所以在签订合同时,除基本条款外不能再附加条款,
单位和个人违反规定开立和使用账户,对其承担的行政责任,由相关行政部门委托商业银行
下列监理工程师对质量控制的措施中,( )是属于技术措施的。A.落实质量控制责任
某电厂照明检修电源采用TN-S系统,某检修用三相电源进线采用交联聚乙烯绝缘铜导线
最新回复
(
0
)