首页
登录
职称英语
The railroads played a key role in the settlement of the West. They provided
The railroads played a key role in the settlement of the West. They provided
游客
2023-07-26
62
管理
问题
The railroads played a key role in the settlement of the West. They provided relatively easy access to the region for the first time, and they also actively recruited farmers to settle there. The railroads are criticized for their part in settling the West too rapidly, with its resultant economic unrest. (After the Civil War the vast Great Plains area was settled all at once. ) Of course there were abuses connected with building and operating the railroads, but it must be pointed out that they performed a useful service in extending the frontier and helping to achieve national unity.
The real tragedy of the rapid settlement of the Great Plains was the shameful way in which the American Indians were treated. Threatened with the destruction of their whole mode of life, the Indians fought back savagely against the white man’s final assault. Justice was almost entirely on the Indians’ side. The land was clearly theirs. The Indians, however, lacked the military force and the political power to protect this right. Not only did white men possess the Indians’ hunting grounds, but they rapidly destroyed the Indians’ principal means ofexistence-the buffalo(北美野牛). It has been estimated that there are 15 million buffalo in the plains in the 1860s. By 1869 the railroads had cut the herd in half, and by 1875 the southern herd was all but eliminated. By the middle of the 1880s the northern herd was also a thing to the past. Particularly annoying to the Indians was the fact that the white man frequently killed the buffalo merely for sport, leaving the valuable dead body to rot in the sun. Theoretically, at least, the government tried to be fair to the Indians, but all too often the Indian agents were either too indifferent or corrupt to carry out the government’s promises conscientiously, the army frequently ignored the Indian Bureau and failed to coordinate its policies with the civilians who were normally in charge of Indian affairs. The settlers hated and feared the Indians and wanted them exterminated. This barbaric attitude is certainly not excusable, but it is understandable in the context of the times. [br] According to the first paragraph, which of the following statements is not true?
选项
A、Railroads provided relatively easy access to the west for the first time.
B、Railroads performed a useful service in extending the frontier and helping to achieve national unity.
C、There were abuses about building and operating the railroads.
D、The economy of the west is robust.
答案
D
解析
见文章的第一段。选项D文中并没有提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2871440.html
相关试题推荐
Atthebeginningofthe20thcenturytherailroadswereusedto【B1】______eve
Atthebeginningofthe20thcenturytherailroadswereusedto【B1】______eve
Atthebeginningofthe20thcenturytherailroadswereusedto【B1】______eve
Atthebeginningofthe20thcenturytherailroadswereusedto【B1】______eve
Atthebeginningofthe20thcenturytherailroadswereusedto【B1】______eve
Atthebeginningofthe20thcenturytherailroadswereusedto【B1】______eve
Aliceplayedthepianowithmorestyle______(对于10岁孩子所能期望的).thancouldbeexpecte
TherailroadsplayedakeyroleinthesettlementoftheWest.Theyprovided
TherailroadsplayedakeyroleinthesettlementoftheWest.Theyprovided
Incolonialtimeswomenprovidedhealthcarefortheirfamiliesandneighbor
随机试题
Hefailedtocarryoutsomeoftheprovisionsofthecontract,andnowhehasto
Ininternationalbankingtoday,abankmusthaveadeep______intointernational
Mikewasveryrespectfulathomeand______tohisparents.A、timidB、submissive
下列关于非居民纳税人享受税收协定待遇的税务管理规定的表述,不正确的是()。A、
关于大宗交易,以下说法正确的是( )。A.没有规定最限额 B.交易费用相对集
下列方剂中,同时使用生地黄和熟地黄的是A:大定风珠B:地黄饮子C:百合固金汤
房地产经纪人员职业道德对房地产经纪业的( )将产生重大的积极作用。A.持续发展
DOS系统的热启动与冷启动的不同之处在于,热启动()。A.不再自检 B.不再
心理咨询师使用上述技术的原因是( )。A.心理咨询师要实施指导 B.求助者过
成本加酬金合同的形式主要有( )。A.成本加固定费用合同 B.成本加固定比例费
最新回复
(
0
)