首页
登录
职称英语
[originaltext] As city residents, we all think that we know what the word "c
[originaltext] As city residents, we all think that we know what the word "c
游客
2023-07-25
108
管理
问题
As city residents, we all think that we know what the word "city" means, but do we really (32) ? Here are some interesting facts.
In Britain, a town of any size can be called a city, if it has a cathedral. So London today includes the two cities of London and Westminster, because both parts have a cathedral (33) . But a small place in North Wales called St. Asaph has a population of fewer than 4,000 and yet because it has a cathedral it is also called a city. on the other hand, Birmingham was so large that it was specially made into a city, even though it did not have a cathedral (34) .
In the USA, "city" is simply a legal term, and it does not depend on the size or importance of the place. Confusingly, however, the US Census Bureau, an American government department that conducts official counts of the population, classifies any place with a population of over 2,500 as a city, no matter how far out in the countryside it is.
The world’s most densely populated city is the area of Japan that includes Tokyo and Yokohama, which has an estimated 29,272,000 inhabitants (34) . But, in the future, it may well be replaced by a city in China or a city in India.
So, what is a city? It all depends on where you live.
选项
A、It has a cathedral.
B、It has a population of 4,000.
C、It has a large population.
D、It has a city hall
答案
C
解析
题目问为什么Birmingham专门成为一个城市。短文中提到“Birmingham was so large that it was specially made into a city,even though it did not have a cathedral”,可见伯明翰虽然没有大教堂,但是因为它实在太大了所以也成为一个城市。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2868321.html
相关试题推荐
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinti
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinti
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinti
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinti
[originaltext](27)Thelawyersrepresentingtwoeleven-year-oldboysaccused
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutnewhealthfulfoodwhichyoucaneati
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutnewhealthfulfoodwhichyoucaneati
[originaltext]Peopleenjoytalkingabouttrips,butwhatarethereasonsth
[originaltext]Peopleenjoytalkingabouttrips,butwhatarethereasonsth
[originaltext]Bythelate1800’s,ballethadlostalotofitspopularity.
随机试题
IhadvisitedthecapitalbeforealthoughmyfriendArthurhadnot,Ifirst
Muchofthelanguageusedtodescribemonetarypolicy,suchas"steeringth
A.heightB.compensateC.whereasD.imbibeE.reflectF.degreeG.strategyH.
Observationofanobjectinisolationtellsusnot【S1】______mor
WorkshoptoFocusonGrantProcessLauraChinwillprese
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.po
有关慎独这种师德修养方法的认识正确的是()。A.慎独是一种道德修养方法 B.
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
下列关于砌体房屋抗震计算的论述不正确的是( )。A.多层砌体房屋抗震计算,可
长期肠外营养支持后出现肝功能损害的主要原因是 A.胆汁淤积、胆石形成B.葡萄
最新回复
(
0
)