首页
登录
职称英语
[originaltext] After retiring from 30 years of teaching, Ethell Pepper could
[originaltext] After retiring from 30 years of teaching, Ethell Pepper could
游客
2023-07-24
82
管理
问题
After retiring from 30 years of teaching, Ethell Pepper could easily have decided to sit back and relax and enjoy a peaceful retirement. But that kind of life is not for Ethell Pepper. "I just wanted to do something different. If you are going to participate in life, do it. Don’t just sit down and look out of the window." She says. At 68, she decided to become one of the pioneer participants in a program at the University of California. The program offers campus housing and classes to people over sixty. She enrolled in a class called Human Relationships and a Diverse Society (26) . "I taught my minority students in my English and drama classes in high school for 20 years (27) . But in this course, I found out a lot about other cultures that I didn’t know them one of the most important lessons that I’m learning is to perceive, not to judge (29) ." Older adults can add to the educational resources of university by bringing with them a Jot of valuable experience (28) . Their presence on campus helps break some long believes on aging. Young students may have fears of growing old. But that kind of fear can be reduced as they see that older people can be alive, healthy, and continue to contribute to society. The younger students can begin to see aging as a natural part of living.
选项
A、She is learning how to teach minority students.
B、She is learning how to make sound judgments.
C、She is learning to perceive, not to judge.
D、She is learning English and Drama.
答案
C
解析
题目问Ethell正在学什么最重要的东西。文章提到“one of the most important lessons that I’m learning is to perceive,not to judge(我学到最重要的东西就是要理解,而不要判断) ”,故C) 正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2866085.html
相关试题推荐
[originaltext]Onereasonisthatpeoplebecomeaddictedtocigarettes.Tob
[originaltext]Onereasonisthatpeoplebecomeaddictedtocigarettes.Tob
[originaltext]In1880,ProfessorJigoroKanoofJapanbegananewsport.He
[originaltext]In1880,ProfessorJigoroKanoofJapanbegananewsport.He
[originaltext]M:Youlooksoexcited,whathappenedtoyou.W:IwillgotoEur
[originaltext]M:Youlooksoexcited,whathappenedtoyou.W:IwillgotoEur
[originaltext]M:Hi,Jane,youaremybestfriend,Iwanttorunforthemonito
[originaltext]M:Hi,Jane,youaremybestfriend,Iwanttorunforthemonito
[originaltext]W:Haveyouheardaboutyesterday’scarcrash?M:Yes,it’sreall
[originaltext]W:Haveyouheardaboutyesterday’scarcrash?M:Yes,it’sreall
随机试题
Itseemsverydifficult________.A、tostopthechildtocryB、restrainingthechi
Asthegroupofpersons________togetherinaconversationalknot,eachindivid
[originaltext]M:WhenIsayIliveinSweden,peoplealwayswanttoknowabout
Icouldn’tsleeplastnightbecausethetapinthebathroomwas______.A、drainin
Steadilyrisingpricespressmostheavil
传闻曾国藩攻打太平军多次失败,其手下向皇上汇报战况时写道:“我们屡战屡败”,曾国
抢救急性敌百虫中毒者,清洗皮肤宜用A.苏打水 B.热水 C.上述均不是 D
真菌生长的最适温度是A.26~32℃ B.22~28℃ C.20~25℃
(2016年真题)投机可减缓价格波动,因此市场上的投机越多越好。()
根据支付结算法律制度的规定,下列关于网络支付的说法,正确的有()。A.以非面对面
最新回复
(
0
)