首页
登录
职称英语
[originaltext] Since last December, China was preparing to open U.S. market
[originaltext] Since last December, China was preparing to open U.S. market
游客
2023-07-24
99
管理
问题
Since last December, China was preparing to open U.S. market on clothing and textile. China’s exports of cloth lng and textile products to the United States jumped more than 50 percent in the first eight months of 2005 to nearly $17.7 billion following the end of a global quota system on January 1.
That prompted U.S. textile producers to seek protection under a "safeguard" provision of China’s 2001 entry into the World Trade Organisation since April. The measure allows WTO members to restrict the growth in imports from China to 7.5 percent annually when there is a market-disrupting rush.
The Bush administration has imposed safeguard restricts on billions of dollars’ worth of Chinese clothing imports this year. But because the restricts have to be renewed annually ,textile groups have pushed for a comprehensive agreement that would limit imports until 2008 when the safeguard provision ends.
US textile and clothing companies and their labor unions were pushing for a comprehensive deal to prevent a flood of Chinese imports that began last January when global quotas, in place for more than three decades, were lifted.
Cass Johnson, president of the National Council of Textile Organizations, said on Sunday the new textile agreement was expected to restrict 34 categories of clothing and textile imports from China through 2008.
选项
A、The U.S. textile producers want to enter Chinese market.
B、The global quotas have ended.
C、The safeguard restricts have to be renewed every year.
D、U.S. companies and their labor unions were pushing for it.
答案
C
解析
文中第三段最后一句提到,“由于安全量限制需要每年重新设置,纺织品组织寻求一项能广泛理解的协议…”,可以知道答案,此题答案在问题之前,故有可能将原因听忽略了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2864376.html
相关试题推荐
[originaltext]Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.
[originaltext]Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.
[originaltext]Itiscurioushowoftensympathyfortheoldandinfirmtakes
[originaltext]W:We’rehavingadebateonadvertisingtomorrowandIhavetota
[originaltext]W:We’rehavingadebateonadvertisingtomorrowandIhavetota
[originaltext]W:We’rehavingadebateonadvertisingtomorrowandIhavetota
[originaltext]W:Youarebacklate.Howisthecar,howdidyoufindoutabout
[originaltext]W:Youarebacklate.Howisthecar,howdidyoufindoutabout
[originaltext]W:Youarebacklate.Howisthecar,howdidyoufindoutabout
[originaltext]W:Youarebacklate.Howisthecar,howdidyoufindoutabout
随机试题
[originaltext]Margaret:Goodmorning,Mr.White.White:Goodmorning,Margaret.
Youthisnotamatteroftimebutamatterofself-improvement,bothphysical
WhenfamiliesgatherforChristmasdinner,somewillsticktoformaltraditi
A.Ⅰ型超敏反应 B.Ⅱ型超敏反应 C.Ⅲ型超敏反应 D.Ⅳ型超敏反应
影响人格发展的社会因素有( )。A.家庭教养模式 B.学校教育 C.同辈群
根据基金的资金来源和用途,可以将基金分为( )。A.私募基金和公募基金 B.
新药证书的审批部门是A.药品注册中心 B.市以上药品监督管理部门 C.国务院
城市规划的实施就是为了使城市的功能与物质性设施及空间组织之间不断地协调,这种协调
“如果我理解正确的话。你说的意思是……”属于( )。A.开放式提问 B.封闭
利率是指一定时期内( )与借贷货币额或储蓄存款额之间的比率。A.本金额 B.
最新回复
(
0
)