首页
登录
职称英语
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
游客
2023-07-24
75
管理
问题
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both their knowledge and experience are crotched. We feel that there are many disadvantages in streaming pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a negative effect on both the bright and the not-so-bright children. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade!
Besides, it is rattier unrealistic to grade people just according to their intellectual ability. This is only one aspect of their total personality. We are concerned to develop the abilities of all our pupils to the full, not just their academic ability. We also value personal qualities and social skills, and we find that mixed-ability teaching contributes to all these aspects of learning.
In our classrooms, we work in various ways. The pupils often work in groups: this gives them tile opportunity to learn how to cooperate, to share, and to develop leadership skills. They also learn how to cope with personal problems as well as learning how to think, to make decisions, to analyze and evaluate, and to communicate effectively. The pupils learn from each other as well as from the teacher.
Sometimes the pupils work in pairs; sometimes they work on individual tasks and assignments, and they can do this at their own speed. They also have some formal class teaching when this is appropriate. We encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this efficiently. An advanced pupil call do advanced work: it does not matter what age the child is. We expect our pupils lo do their best, not their least, and we give them every encouragement to achieve this goal. [br] Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、Mixed-ability teaching prevents pupils from getting more knowledge.
B、There are more advantages than disadvantages to stream pupils.
C、We should emphasize pupils’ academic ability rather than other abilities.
D、Work in groups is helpful to master various abilities.
答案
D
解析
事实细节题。文章第三段提到"The pupils often work in groups:this gives them the opportunity to learn... communicate effectively.”即以小组为单位进行学习可以让他们掌握包括领导、思考、推理等各方面的能力,故D项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2863572.html
相关试题推荐
Manychildrenfirst【S1】______thevalueofmoneyby【S2】______anallowance,(零用
Manychildrenfirst【S1】______thevalueofmoneyby【S2】______anallowance,(零用
Manychildrenfirst【S1】______thevalueofmoneyby【S2】______anallowance,(零用
Manychildrenfirst【S1】______thevalueofmoneyby【S2】______anallowance,(零用
Manychildrenfirst【S1】______thevalueofmoneyby【S2】______anallowance,(零用
Manychildrenfirst【S1】______thevalueofmoneyby【S2】______anallowance,(零用
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
Teachingtodaydemandsmorethanjustcaringaboutchildrenandknowingone’
随机试题
Variationsamongstateinsurancelawscancauseproblemsforfamilies.I
Themorebooksyouread,______youbecome.A、themoreknowledgeB、themoreknowl
【B1】[br]【B3】[audioFiles]audio_eusm_j01_049(20099)[/audioFiles]elements此处应该填入一
西湖三面环山,湖区内有大量的寺庙、古塔(pagoda)、园林和人造岛,它是中国园林设计师的重要灵感来源。TheWestLakeissurrounded
[originaltext]We’regoingtostartourdiscussionofpoetryinWesternEuro
汉朝是中国历史上最重要的朝代之一。汉朝统治期间有很多显著的成就。它最先向其他文化敞开大门,对外贸易兴旺。汉朝开拓的丝绸之路通向了中西亚乃至罗马。各类艺术
下面有关低渗性缺水引起血压下降的原因中,最主要的是A.血管升压素分泌增加使细胞外
皮质醇增多症病人的饮食应满足A:高糖、低蛋白、高脂、高维生素、低钾、高钠 B:
所谓的“现代化”,是用高科技去保存一个民族最珍贵、最重要的东西,而不是适得其反地
可用于治疗阿米巴肝脓肿的药物是A.氯喹 B.奎宁 C.伯氨喹 D.乙胺嘧
最新回复
(
0
)