首页
登录
职称英语
[originaltext] The climate of the west coast is the most moderate in Canada.
[originaltext] The climate of the west coast is the most moderate in Canada.
游客
2023-07-23
89
管理
问题
The climate of the west coast is the most moderate in Canada. Summers are cool and fairly dry and winters are mild, cloudy and wet. Even in mid-winter, average temperatures are usually above freezing.
The central plain from the Rocky Mountains to Great Lakes is characterized by cold winters, short but hot summers, and light snow and rain. Tile large water-surfaces of Central and Eastern Canada produce considerable modification in the climate. Southern Ontario and Quebec experience cold, damp winters and hot, humid summers.
Most of Atlantic Canada has a humid climate owing to its maritime character. Nevertheless, it experiences weather systems arriving from the dry, continental interior as well as from the sea. The combined influence of these systems creates some of the most variable day-to-day weather conditions to be encountered anywhere in Canada.
The north-central part of Canada is usually snow-covered for more than half of the year, with a frost-free period of barely two months. Rain is relatively light. Further north, on the islands along the Arctic coast and round Hudson Bay, the land. is always frozen. Average temperatures stay above freezing for only a few weeks of the year. The Arctic Islands and the northern border of the mainland do not have a summer season of the kind known in Southern Canada.
选项
A、Ten-month frost.
B、Modification.
C、Humidity.
D、No summer.
答案
A
解析
文章中提到中北部地区大半年的时间为冰雪所覆盖,无霜期只有两个月(snow-covered for more than half the year,with a frost-free period of barely two months),由此判断A)为正确答案。其他三项均不符合这一地区的气候特点。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2863257.html
相关试题推荐
[originaltext]Atsixteen,HenryVincentwasseparatedfromhisfamilyasa
[originaltext]M:Isthatamap?Areyougoingsailingorsomething?W:Iwish.
[originaltext]M:Isthatamap?Areyougoingsailingorsomething?W:Iwish.
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
[originaltext]M:Hello.ThisisCharlesRichardsfromChannel7News,andwe’re
[originaltext]M:Hello.ThisisCharlesRichardsfromChannel7News,andwe’re
随机试题
WhoistelephoningMary?[br][originaltext]W:Hello.M:Hello.ThisisFred,M
Youwillhearfivepeopletalkingaboutworkshopstheyhaverecentlyattended
ResearchersinBritainaretellingschoolsthatchildrenshouldbedoingmore
Theworldhasexperienced【L1】______urbangrowthintherecentdecades.Asmu
[originaltext]W:Hi,Sam,IhatetobotheryoubutIwonderifIcouldhaveaw
[originaltext]Whenwethinkofgames,thereareallkindsofthings.Maybeyou’
[已过时]因采矿和建设使植被受到破坏,必须采取的措施是( )。A.覆土整治,改
近几年来,我国开始对国内20个制造业行业中820家企业的采购经理进行月度问卷调查
下列关于工作的时间参数的表述,正确的是()。A.工作的时间参数包括最早开始
最新回复
(
0
)