首页
登录
职称英语
[originaltext] Florida International University has opened what it says is t
[originaltext] Florida International University has opened what it says is t
游客
2023-07-23
75
管理
问题
Florida International University has opened what it says is the first computer art museum in the United States. You don’t have to visit the university to see the art. You just need a computer linked to a telephone. You call the telephone number of a university computer and connect your own computer to it. All of the art is stored in the school computer. It is computer art, created electronically by artists on their own computers. In only a few minutes, your computer can receive and copy all the pictures and drawings.
Robert Shostak is director of the new computer museum. He says he started the museum because computer artists had no place to show their work and he just wanted to help them to some extent.
A computer artist could only record his pictures electronically and send the records, or floppy discs, to others to see on their computers. He could also put his pictures on paper. But to print good pictures on paper, the computer artist needs an expensive laser printer.
选项
A、Provide a place for computer artists to show their work.
B、Sell the art works more easily.
C、Save space of museums for other purposes.
D、Provide more fun for the artists.
答案
A
解析
信息明示题。文章提到,该博物馆的主管罗伯特说,他建立这个博物馆的原因是计算机艺术家们没有地方展示自己的作品,他想帮助他们,所以A正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2862943.html
相关试题推荐
[originaltext]Diet,diet,diet!Itgetstobeaconstantbattleformanyof
[originaltext]Diet,diet,diet!Itgetstobeaconstantbattleformanyof
[originaltext]Diet,diet,diet!Itgetstobeaconstantbattleformanyof
[originaltext]Diet,diet,diet!Itgetstobeaconstantbattleformanyof
[originaltext]W:Hi,Kevin.YourroommatetoldmethatIcouldfindyouinthe
[originaltext]W:Hi,Kevin.YourroommatetoldmethatIcouldfindyouinthe
[originaltext]W:We’vebeenwaitingforthreemonthstogetourcar,andpeople
[originaltext]W:We’vebeenwaitingforthreemonthstogetourcar,andpeople
[originaltext]Ascityresidents,weallthinkthatweknowwhattheword"c
[originaltext]Ascityresidents,weallthinkthatweknowwhattheword"c
随机试题
Whatarethetwopersonstalkingabout?[br][originaltext]F:Areyoucatching
Wecanlearnfromthefirstparagraphthatself-esteemis______.[br]Whichis
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
[originaltext]W:Dr.Carter’sOffice.M:Yes,I’dliketomakeanappointment
Thepolicewentintoaction______theyheardthealarm.A、promptlyB、presentlyC、
患者,女,50岁。下肢酸胀感近10年,加重伴疼痛1年,双侧下肢内侧可见曲张静脉,
患者腹大胀满不舒,早宽暮急,面色苍黄,嗜睡,语无伦次,逐渐昏迷,舌苔灰腻,脉弦细
下列关于图中日历中信息的说法错误的是: A.上一年是丙申年 B.这一年的2月
商业银行组织架构是银行各部分(包括一切机构和部门)按照一定的()组成的一个有机
某网络计划中,已知工作A的紧后工作是H和K,工作H的最迟开始时间为18天
最新回复
(
0
)