首页
登录
职称英语
[originaltext] The recent increase in car stealing has alarmed the police, w
[originaltext] The recent increase in car stealing has alarmed the police, w
游客
2023-07-22
91
管理
问题
The recent increase in car stealing has alarmed the police, who are looking for what they now believe must be a well-organized gang of professional car thieves.
Most of the thefts have taken place in the rich residential areas round South-well Park, where last week alone, twenty-two car thefts were reported to the local police. Of course, only one has been found abandoned in Rocking-hill Palace road twenty miles away. The others have not been found yet, except for one which had been falsely reported missing. The owner later admitted that he had forgotten where he had parked it a few days before.
An interesting aspect of these thefts is that nearly all the missing vehicles have been taken from locked garages. The turners now admitted that they may have left the car doors unlocked, but only one owner was not certain whether he had locked the garage door. The police have therefore assumed that the gang find it easier to break into garages, where vehicles are often left unlocked at night, than into locked cars, parked on the road-side in day time or at night. They advise car owner to lock up their cars, even when they are kept in locked garages.
选项
A、To lock up their garages at night.
B、To leave their cars in the garages unlocked.
C、To lock up their cars even when they are kept in locked garage.
D、To park their cars on the roadside instead of in the garage.
答案
C
解析
此题根据常识,可先排除B、D;再根据所听的内容能断定C为正确答案。短文最后一句:“They advice car owner to lock up their cars even when they are kept in locked garages”更是证实了C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2860546.html
相关试题推荐
[originaltext]M:MathDepartment,DoctorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.Webs
[originaltext]M:MathDepartment,DoctorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.Webs
[originaltext]W:Mymeetingfinishesatquartertoseven.ButI’lltrytobeth
[originaltext]W:Mymeetingfinishesatquartertoseven.ButI’lltrytobeth
[originaltext]W:Mymeetingfinishesatquartertoseven.ButI’lltrytobeth
[originaltext]W:Mymeetingfinishesatquartertoseven.ButI’lltrytobeth
[originaltext]Haveyoueverhadtravelproblemsbecauseyourairplanewasl
[originaltext]Haveyoueverhadtravelproblemsbecauseyourairplanewasl
[originaltext]Haveyoueverhadtravelproblemsbecauseyourairplanewasl
[originaltext]Careereducationisinstructionintendedtohelpyoungpeople
随机试题
Whenthesuspectappearedincourt,thejudgecasta______lookathim.A、straight
Ifyoucarrythisarrogantattitudetotheconference,youwill______anysupport
Thereareseveralpossiblerelationshipsbetweenlanguageandsociety.Onei
[originaltext]M:HowmuchdoIneedtopay?W:Letmesee.Err...four
LookattheSizeofThoseThings!Sauropods(蜥脚龙)unpr
[originaltext]ProfessorsfromYaleUniversityagreedinapaneldiscussion
内在语是播音员主持人的( )活动。A.情感 B.心理 C.联想 D.言语
评审后符合新药临床试验规定的,国家食品药品监督管理总局将哪项发给新药申请单位A.
下列符合胫骨结节骨软骨病的是A.好发于12~14岁男孩 B.伸膝抗阻试验阳性
某工程在施工过程中,因不可抗力造成损失,承包人及时向项目监理机构提出了索赔申请并
最新回复
(
0
)