首页
登录
职称英语
[originaltext] The motel, or motor inn, is the latest kind of place in which
[originaltext] The motel, or motor inn, is the latest kind of place in which
游客
2023-07-22
99
管理
问题
The motel, or motor inn, is the latest kind of place in which people who are away from home can stay. The first motel opened, it is said, in 1901 in Arizona. It was called Askin’ s Cottage Camp. Later it was known as Askin’ s Auto Camp, and the motel is still in operation there.
It is believed that the word was first used in 1925 by the Milestone Motel. When the owner was painting the name of the place on a sign and saw that he had not allowed enough room on the board to have "Milestone Motor Hotel", he changed it to "Milestone Motel".
Front the early days when a ten-room court was considered large, motels have grown. Today there are many with hundreds of units. Moreover, motel owners provide more and more for the guests’ comfort and pleasure--such things as a choice of free radio or television, swimming pools, free parking and telephone service in every room.
选项
A、Radio or TV.
B、Telephone.
C、Computer.
D、Swimming pool.
答案
C
解析
细节题。本题比较容易,从选项中推测要注意听和电视、游泳池等相关的句子,听到最后一句(如今汽车旅馆为了方便顾客提供很多便利服务)“such things as a choice of free radio or television,swimming pool,free parking and telephone service in every room.”可见,computer未提及。正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2860264.html
相关试题推荐
[originaltext]Slanghasalwaysbeentheprovinceoftheyoung.Wordscomei
[originaltext]Theworddownsizing,bothanexcuseandnotaveryhappyeuph
[originaltext]M:Whichuniversitydoyouthinkyou’dliketoattend?W:Well,I
[originaltext]M:Whichuniversitydoyouthinkyou’dliketoattend?W:Well,I
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewsportscentreyet?M:Icertainlyhav
[originaltext]ThefirstpostalserviceinNorthAmericabeganinNewEnglan
[originaltext]ThefirstpostalserviceinNorthAmericabeganinNewEnglan
[originaltext]IntheUnitedStates,boysandgirlsstartschoolwhentheya
[originaltext]IntheUnitedStates,boysandgirlsstartschoolwhentheya
[originaltext]IntheUnitedStates,boysandgirlsstartschoolwhentheya
随机试题
A.digB.avoidsC.deliberatelyD.remembering
Thereareonlytwowaystogatherinformationfromhumansubjectsaboutwhat
Theworldisonthecuspofastaggeringriseinthenumberofoldpeople,an
[originaltext]Morethanhalfof500Chinesecitiesfailedtomeetnational
In1972,whenMacJemisonwasjust16yearsold.shearrivedatStanfordUni
面部“危险三角区”的危险在于:A、侵入上颌窦 B、颅内化脓性感染 C、内眦静
下列无侧限抗压强度试验检测的试验步骤的叙述有误的是()A.配制混合料的上一步应为
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
百年一遇的洪水,其频率是()。A.0.5% B.1.0% C.1.5%
垂体门脉系统损伤时,哪种激素可不减少或升高A、促甲状腺素 B、促性腺激素 C
最新回复
(
0
)