首页
登录
职称英语
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may hav
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may hav
游客
2023-07-22
68
管理
问题
The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may have a thousand connections. Such enormous numbers used to discourage us and cause us to dismiss the possibility of making a machine with human - like ability, but now that we have grown used to moving forward at such a pace we can be less sure. Quite soon, in only 10 or 20 years perhaps, we will be able to assemble a machine as complex as the human brain, and if we can we will. It may then take us a long 6me to render it intelligent by loading in the right software(软件)or by altering the architecture but that too will happen.
I think it certain that in decades, not centuries, machines of silicon(硅)will arise first to rival and then exceed their human ancestors. Once they exceed us they will be capable of their own design. In a real sense they will be able to reproduce themselves. Silicon will have ended carbon’s long control. And we will no longer be able to claim ourselves to be the finest intelligence in the known universe.
As the intelligence of robots increased to match that of humans and as their cost declines through economies of scale we may use them to expand our frontiers, first on each through their ability to withstand environments, harmful to ourselves. Thus, deserts may bloom and the ocean beds be mined. Further a head, by a combination of the great wealth this new age will bring and the technology it will provide, the construction of a vast, man - created world in space, home to thousands or millions of people, will be within our power. [br] What does the Writer think about machines with human - like ability?
选项
A、He believes they will be useful to human beings.
B、He believes that they will control us in the future.
C、He is not quite sure in what way they may influence us.
D、He doesn’t consider the construction of such machines possible.
答案
A
解析
该题明确的提示出现在第三段中间…Thus,deserts may bloom and the ocean beds be mined.…the construction of a vast man-created world in space,home to thousands or millions of people,will be within our power.说明具有人的智能的机器将会给人类带来福利,也就是说对人类是极为有用的。选项A符合文章的意思,正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2859429.html
相关试题推荐
Buildingafterbuildingunderwater.【B1】______inshelters.Thousandsofothe
Buildingafterbuildingunderwater.【B1】______inshelters.Thousandsofothe
Buildingafterbuildingunderwater.【B1】______inshelters.Thousandsofothe
Buildingafterbuildingunderwater.【B1】______inshelters.Thousandsofothe
Buildingafterbuildingunderwater.【B1】______inshelters.Thousandsofothe
Morethanfortythousandreaderstolduswhattheylookedforinclosefrien
Morethanfortythousandreaderstolduswhattheylookedforinclosefrien
Morethanfortythousandreaderstolduswhattheylookedforinclosefrien
Morethanfortythousandreaderstolduswhattheylookedforinclosefrien
Morethanfortythousandreaderstolduswhattheylookedforinclosefrien
随机试题
充分发挥个体、私营等非公有制经济在促进经济增长、扩大就业和活跃市场等方面的重要作用。放宽国内民间资本的市场准入领域,在投融资、税收、土地使用和对外贸易等
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyonemaga
A.enhanceB.equivalentC.idealD.probablyE.muchF.shortageG.cer
样本方差是总体方差的无偏估计量。()
断面面积相等的圆管与方管,管长相等,沿程摩擦压力损失相等,摩擦阻力系数也相等,它
关于司法制度与法律职业的表述,下列哪一选项不能成立?()A.为了客观、中立、公
排列于腮腺浅叶前缘的解剖结构不包括A.面神经 B.耳大神经 C.腮腺导管
关于氧化镁电缆特性的说法,错误的是( )。 A.氧化镁绝缘材料是无机物 B
属于器官非特异性自身免疫性疾病的是A、重症肌无力 B、类风湿性关节炎 C、Ⅰ
最新回复
(
0
)