首页
登录
职称英语
[originaltext] [32] New England is an area of mountains, valleys, and rivers
[originaltext] [32] New England is an area of mountains, valleys, and rivers
游客
2023-07-22
89
管理
问题
[32] New England is an area of mountains, valleys, and rivers. It is said that in New England [32] one is always climbing hills. A large part of New England is also made up of farms and farming lands. Yet New Eng land is not really a fanning area. The farms are small. Generally they are only large enough to support one family. It also happens that the soil of New England is not good. [33] This soil has been worked and planted for so many years that it has lost its value.
[34] Most New Englanders today work in factories or small businesses. In these factories they make watches and clocks, shoes, clothing, special tools for industry, leather goods, etc. New England workmen are famous for their skill in making many of these things. [35] This skill is often passed down in families from father to son.
选项
A、The soil has been overworked.
B、The climate is cold.
C、The weather is too dry.
D、The soil is sandy.
答案
A
解析
题目询问新英格兰为什么不宜农垦。关键是听到“由于多年的耕种,这种土质已失去了价值”,可判断选项A(土地过度使用)是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2859254.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Haveyoufinishedyet?W:Almost.Ijusthavetogettheselas
[originaltext]M:Haveyoufinishedyet?W:Almost.Ijusthavetogettheselas
[originaltext]M:Haveyoufinishedyet?W:Almost.Ijusthavetogettheselas
[originaltext]Here’ssomebadnewsforstudentswhoputoffstudying:procr
[originaltext]Formanywell-educatedyoungeasternGermanslikeSusanneKop
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
[originaltext]M:Ireallyappreciateyourfillingmeinonyesterday’slecture.
[originaltext]M:Ireallyappreciateyourfillingmeinonyesterday’slecture.
随机试题
Amongthemanywaysinwhichpeoplecommunicatethroughspeech,publicspeak
Thepast50yearshaveseenmassiveexpansionofagriculture,withfoodprod
AYoungPerson’sRailcardgivesyoungpeopletheopportunitytopurchasedis
I根据All-virtualclasses、helpstatestosavemoney和teacherstheyemploy定位到I段。原文说,通
Astheplacecircledovertheairport,everyonesensedthatsomethingwaswr
下列药物哪项是性微温而善于芳香化湿A.豆蔻 B.藿香 C.苍术 D.
《土地管理法》规定的我国的基本国策不包括( )。A.十分珍惜土地 B.搞好土
在建筑投影图上,不可看见部分用的线条是()。A:虚线B:点画线C:切线D:
十二经脉中,阴经与阴经的交接部位在( ) A.腹部 B.头部 C.胸部
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)