首页
登录
职称英语
[originaltext] There are many reasons why family life in Britain has changed
[originaltext] There are many reasons why family life in Britain has changed
游客
2023-07-22
77
管理
问题
There are many reasons why family life in Britain has changed so much in the last 50 years. The liberation of women in the early part of the 20th century and social and economic effects of the World War Two had a great impact on traditional family life. Women became essential to industry and the professions. During the war, they had worked in factories and proved their worth. Now, with the loss of millions of men, their services were indispensable to the nation. More recently great advances in scientific knowledge, and particularly in medicine have had enormous social consequences. Children are better cared for and are far healthier. Infant death rate is low. Above all, parents can now plan the size of their family if they wish through more effective means of birth control. Different attitudes to religion, authority and tradition generally have also greatly contributed to changes in family life. But these developments have affected all aspects of society. It is particularly interesting to know that the concept of the family as a social unit has survived all these challenges.
选项
A、Because millions of men died in the war.
B、Because women had proved their worth.
C、Because women were more skillful than men.
D、Because factories preferred to employ women.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2858264.html
相关试题推荐
BritainwillfailtomeettargetssetbytheEuropeanEconomicCommunity(EE
BritainwillfailtomeettargetssetbytheEuropeanEconomicCommunity(EE
BritainwillfailtomeettargetssetbytheEuropeanEconomicCommunity(EE
[originaltext]M:UnitedWorldColleges.CanIhelpyou?W:Yes,I’dlikesomei
[originaltext]M:Hey,Karen.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:WouldyouliketogotothemovieswithLoisandmeonFriday?
[originaltext]M:WouldyouliketogotothemovieswithLoisandmeonFriday?
[originaltext]M:WouldyouliketogotothemovieswithLoisandmeonFriday?
[originaltext]M:WouldyouliketogotothemovieswithLoisandmeonFriday?
[originaltext]Televisionisnowplayingaveryimportantroleinourlives.
随机试题
ThelegendofPaulRevere’smidnightridethroughtheMassachusettscountrys
【B1】[br]【B9】A、sourcesB、resourcesC、creditsD、originsA从第一段最后一句得知,商业银行是贷款的来源,此
InWARMADEEASYNormanSolomondemolishesthemythofanindependentAmeric
StockpiledPesticidesHarmingAfricanPeople’sEnvironmentVast
与净现值相比较,采用内部收益率法评价投资方案经济效果的优点是能够()。A:考虑
专性细胞内寄生的微生物是A.沙眼衣原体B.钩端螺旋体C.脑膜炎奈瑟菌D.肺炎支原
关于头孢曲松的叙述,错误的是()A.对革兰阴性菌有较强抗菌作用 B.对
治疗窦性心动过速首选A.奎尼丁 B.普萘洛尔 C.苯妥英钠 D.氟卡尼
中国以()替代生产者价格。A.核心工业品出厂价格 B.工业品购入价格
根据合同法律制度的规定,下列关于融资租赁合同中租赁物的表述中,不正确的是(
最新回复
(
0
)