首页
登录
职称英语
History instructs us to be aware of our circumstances and accept our circums
History instructs us to be aware of our circumstances and accept our circums
游客
2023-07-21
58
管理
问题
History instructs us to be aware of our circumstances and accept our circumstances no matter how difficult. History offers us an awareness of the present through an understanding of the past. It is a guidepost to the future, uncovering the facts behind our existence while providing us with an understanding of the present.
My father owns a photograph of a very old woman, her face deeply wrinkled yet containing all the wisdom of the ages. "Grandpa’s aunt", he explained to me one day. The photograph once hung in the Seward Park Library, on New York’s Lower East Side, where my grandfather’s aunt lived, and where she died at the age of one hundred. The library had given the photograph to my grandfather, who in turn gave it to my father. My grandfather’s aunt had escaped the Nazis’ rise to power, having realized that the Jewish people would soon be unwelcome in her native Germany. Relatives of hers, including her sisters, disagreed with her assessment of the situation. They felt she was overreacting. Despite the ever tightening noose on Jewish rights, my great-grand-aunt’s family refused to accept the reality of the situation, and they paid too great a price for their trust, because her relatives and so many others like them perished in the Holocaust. History proved them wrong.
My father loves studying history, and he is rarely found without a book on ancient or modern warfare. Studying the photograph of my grandfather’s aunt, I asked my father about my grandfather’s role in World War II. To my surprise, my father looked at me blankly. He could recite the battle sites of every war but knew little about his own father’s part. Together we emailed my eighty-year-old grandfather, and he was happy to relate some of his experiences. He had landed on a Normandy beach three days after D-Day, June 6, 1944.
History is important to me, to all of us, because without it our lifelines have no beginnings and no ends. History makes us aware of ourselves and the world around us, enabling us to accept what are sometimes difficult and painful truths. [br] Why was the photo of my grandfather’s aunt passed down by my family?
选项
A、Because she once worked for several years in the Library.
B、Because she did help her colleagues in the Library to escape from Nazis.
C、Because she made a right decision and successfully escaped from Nazis.
D、Because she was Jewish and smart and should be remembered by history.
答案
C
解析
根据题干关键词photo,grandfather’s aunt,passed down定位到原文第二段第五句:My grandfather’s aunt had escaped the Nazis’ rise to power, having realized that the Jewish people would soon be unwelcome in her native Germany. 即“我”爷爷的姑妈意识到犹太人在德国很快要受到迫害,便在纳粹党上台前逃离了德国。C)项是“她作出了正确的决定,成功逃脱了纳粹的迫害”符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2856776.html
相关试题推荐
InJapanIthasbeenalonghistoryof1750year
InJapanIthasbeenalonghistoryof1750year
InJapanIthasbeenalonghistoryof1750year
InJapanIthasbeenalonghistoryof1750year
InJapanIthasbeenalonghistoryof1750year
InJapanIthasbeenalonghistoryof1750year
Asmallrobotsenttosolveoneofhistory’smysteriesonlysucceededinpre
Asmallrobotsenttosolveoneofhistory’smysteriesonlysucceededinpre
Asmallrobotsenttosolveoneofhistory’smysteriesonlysucceededinpre
Asmallrobotsenttosolveoneofhistory’smysteriesonlysucceededinpre
随机试题
Letchildrenlearntojudgetheirownwork.Achildlearningtotalkdoesn
AccordingtotheBBCcorrespondent,theGreeksareworriedthatAnnanhasoffere
根据《健筑抗震设计规范》(GB50011-2001),下列建筑中属于结构竖向不规
流行性乙型脑炎的主要死亡原因是:A.持续抽搐 B.循环衰竭 C.呼吸衰
肾小管液中水和葡萄糖、氨基酸重吸收的主要部位是A:髓襻升支粗段 B:远曲小管
经济全球化的趋势日益加剧是进入()以后。A.20世纪90年代 B.20世
某二级耐火等级多层苯甲酸厂房与建筑高度为30m的藏书量120万册图书馆的防火间距
关于单加氧酶的叙述,下列哪项是错误的? A.又称混合功能氧化酶B.是肝中最重
承兑交单对()较为有利。A.进口商 B.出口商 C.托收行 D.代收行
下列界线(面)中,可作为水文地质单元边界的有( )。A.隔水层界线(面) B
最新回复
(
0
)