首页
登录
职称英语
[originaltext] Last week my youngest son and I visited my father at his new
[originaltext] Last week my youngest son and I visited my father at his new
游客
2023-07-21
76
管理
问题
Last week my youngest son and I visited my father at his new home in Tucson, Arizona. He moved there a few years ago, and I was eager to see his new place and meet his friends.
My earliest memories of my father are of a tall, handsome, successful man devoted to his work and family, but uncomfortable with his children. As a child I loved him; as a school girl and young adult I feared him and felt bitter about him. He seemed unhappy with me unless I got straight As and unhappy with my boyfriends if their fathers were not as "successful" as he was. Whenever I went out with him on weekends, I used to struggle to think up things to say, feeling on guard.
On the first day of my visit, we went out with one of my father’s friends for lunch at an outdoor cafe. We walked along that afternoon, did some shopping, ate on the street table, and laughed over my son’s funny facial expressions. Gone was my father’s critical air and strict rules. Who was this person I knew as my father, who seemed so friendly and interesting to be around? What had held him back before?
The next day my dad pulled out his childhood pictures and told me quite a few stories about his own childhood. Although our times together became easier over the years, I never felt closer to him than at that moment. After so many years, I’m at last seeing another side of my father. And in so doing, I’m delighted with my new friend. My dad, in his new home in Arizona, is back to me from where he was.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. Why did the speaker feel bitter about her father as a young adult?
31. How would the speaker feel when she went out with her father on weekends?
32. What does the speaker think of her father after her visit to Tucson?
选项
A、He was silent most of the time.
B、He was too proud of himself.
C、He did not love his children.
D、He expected too much of her.
答案
D
解析
问题询问当说话者青少年时为什么憎恨她的父亲。短文中提到,除非我的成绩是全A,我男朋友的父亲和父亲一样成功,我的父亲才高兴(seemed unhappy with me unless...),由此可见父亲对说话者的期望太高,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2854992.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Well,Jack,IwouldofferyouanotherdrinkbutIhaveguests
[originaltext]W:Well,Jack,IwouldofferyouanotherdrinkbutIhaveguests
[originaltext]Haveyouevertraveledonanyofthegiantjetairplanes?If
[originaltext]Formanyyears,T-shirtsweresimpleshort-sleevedundershirt
[originaltext]Formanyyears,T-shirtsweresimpleshort-sleevedundershirt
[originaltext][26]Whenmyhusbandwaspromoted,weputourhouseupforsa
[originaltext][26]Whenmyhusbandwaspromoted,weputourhouseupforsa
[originaltext][26]Whenmyhusbandwaspromoted,weputourhouseupforsa
[originaltext](M=Jack;W=Anne)M:Hey,Anne,longtimenosee!W:Yeah
[originaltext]W:Hello,Mr.Cooper.[23]I’mLinaRedner,salesrepresentative
随机试题
ThedestructionoftheTwinTowersinNewYorkCity______shockandangernoto
SecretsofGrade-AParentsA)WhenCareyGrahamstartedGradeOne,hego
WhichofthefollowingisCORRECTaboutthelatestearthquakeinIndonesia?[ori
A.人参皂苷ReB.人参皂苷RaC.人参皂苷RD.人参皂苷RgE.人参皂苷Rb属
()是证明标准的判断主体A.法官 B.案件事实的真相 C.法官对事实真相的
A.姜炙 B.醋炙 C.酒炙 D.盐炙 E.蜜炙补骨脂的应付品种是
下列各种电子支付系统中,安全性较高的有()。A.在线支付系统 B.离线支付系
某房屋采用墙下条形基础,建筑东端的地基浅层存在最大厚度4.3m的淤泥质黏土,方案
以下有关交割的说法不正确的是()。A.期货交割是促使期货价格和现货价格趋向一致
急性炎症性脱髓鞘性多发性神经病的主要临床表现是A.肢体对称性麻木 B.肢体对称
最新回复
(
0
)