首页
登录
职称英语
[originaltext] My friend, Emma Daniels, spent the summer of 1974 travelling
[originaltext] My friend, Emma Daniels, spent the summer of 1974 travelling
游客
2023-07-20
39
管理
问题
My friend, Emma Daniels, spent the summer of 1974 travelling in Israel. During her month-long stay in Jerusalem she often went to a cafe called Chocolate Soup. It was run by two men, one of whom — Alex — used to live in Montreal. One morning when Emma went in for coffee, while chatting with her new friend Alex, she mentioned that she had just finished the book she was reading and had nothing else to read. Alex said he had a wonderful book she might like, and that he’d be happy to lend it to her. As he lived just above the cafe, he quickly ran up to get it. The book he handed to Emma just minutes later was Markings, a book by a former secretary general of the United Nations.
Emma had never read it, nor had she ever bought a copy, but when she opened it up, she was shocked to see her own name and address inside the cover, in her own handwriting. It was from when she was in town visiting friends. She and a man decided to exchange addresses, but neither of them had any paper. The man opened up a book he was carrying in his backpack and asked Emma to write her name and address inside. When he returned to California, he left the book behind in Montreal, and his friend Alex kept it. When Alex later moved to Jerusalem, he took the book along.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. Why did Alex lend the book Markings to Emma?
27. How did Emma feel the moment she opened the book?
28. Who was supposed to be the first owner of the book?
选项
A、To show his friendliness to her.
B、To show his interest in reading.
C、To tell her about the importance of the UN.
D、To let her write her name and address inside.
答案
A
解析
选项均以“To+v”的形式开头表明,本题可能考查做某事的原因或目的。由短文中提到的Alex…that he’d be happy to lend it to her...he quickly ran up to get it推断,Alex借书给Emma是为了表现自己的友好,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2854859.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
[originaltext]W:[19]HeyNeal,nowthatthemidtermsareover,abunchofusa
[originaltext]W:[19]HeyNeal,nowthatthemidtermsareover,abunchofusa
[originaltext]W:[19]HeyNeal,nowthatthemidtermsareover,abunchofusa
[originaltext]M:Howdoyoufindyourballetlessons?W:Theyarewellworththe
[originaltext]M:Howdoyoufindyourballetlessons?W:Theyarewellworththe
[originaltext]M:Howdoyoufindyourballetlessons?W:Theyarewellworththe
[originaltext]M:Howdoyoufindyourballetlessons?W:Theyarewellworththe
随机试题
Becausenocomprehensive____existregardingpersonalreadingpractices,wedo
MyfriendJaneoncefoundaweasel(鼬鼠)whenhewasveryyoung.Asshewasfo
不需要振荡闭锁的继电器有:()A.极化量带记忆的阻抗继电器; B.工频变化量
简述学习动机的期望一价值理论。
由于一种新的电池技术装置的出现,手机在几分钟内充满电很快就会变成现实。这种新装置
卡托普利可引起干咳,是因为该药使体内堆积的物质是A.AngⅠ B.AT1 C
消费者供给劳动的目标是实现效用最大化,实现效用最大化要满足的条件是()。A
一般来说,国债的政策功能包括()。A.弥补财政赤字 B.筹集建设资金
甲公司拟自建一条生产线,与该生产线建造相关的情况如下: (1)2×20年
疾病监测可以实现A.以上均是 B.控制疾病的发生 C.了解疾病的现状 D.
最新回复
(
0
)