首页
登录
职称英语
[originaltext] Education is compulsory and free for every child in the Unite
[originaltext] Education is compulsory and free for every child in the Unite
游客
2023-07-19
67
管理
问题
Education is compulsory and free for every child in the United States. There are four stages of its education system: pre-school education, elementary education, secondary education and higher education. Most children start school by the age of six. They attend eight years of elementary school and four years of high school (or secondary school). The money for free public schools comes from taxes, and each state is responsible for its own educational system. State governments set the educational requirements by leaving the management of the schools in the hands of the local communities. Most states require their children to go to school until a certain age. This age varies from 16 to 18 according to the laws of individual states. The American government gives money to the states for additional schools and school services. After graduation from high school, a student can start his higher education in a two-year college, a four-year college, a university, or a specialized professional school, either public or private. Most colleges admit students on the basis of their high-school records. The cost of college education is expensive in private universities, but it is much less in those supported by states and cities. Many students receive scholarships from the schools, the government, or private foundations and organizations. More than 50 percent of the college students work to help pay for their college expenses.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. How many years do the children spend on elementary and high school education in America?
34. Who manages the schools?
35. In what kind of universities is the cost of education less expensive?
选项
A、Private universities.
B、Colleges supported by states or cities.
C、Colleges supported by private foundations.
D、Specialized schools.
答案
B
解析
细节题。浏览选项可知,考查内容与学校有关。文章的最后提到,private universities(私立大学)的费用很高,但是那些supported by states and cities(由国家和地方资助)的大学的费用要相对低得多,故B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2849300.html
相关试题推荐
[originaltext]Thereisprobablynoareaofhumanactivitiesinwhichourva
[originaltext]TheGreatSmokyMountainsNationalParkwascelebratingits7
[originaltext]AveryspecialweddingtookplaceonJuly,31inasmalltown
[originaltext]AveryspecialweddingtookplaceonJuly,31inasmalltown
[originaltext]W:Howareyoudoing,Henry?M:(23)Tobehonest,I’mreallyfed
[originaltext]W:John,lookatthiscoat.Youboughtitformewhenyouwereco
[originaltext]W:John,lookatthiscoat.Youboughtitformewhenyouwereco
[originaltext]W:John,lookatthiscoat.Youboughtitformewhenyouwereco
[originaltext]W:John,lookatthiscoat.Youboughtitformewhenyouwereco
[originaltext]W:John,lookatthiscoat.Youboughtitformewhenyouwereco
随机试题
WritingaResearchPaperI.ResearchPaperandOrdinaryEss
Thefearofsmallpox,whichterrorizedtheeighteenthcentury,hasno__________
[originaltext]Moderator:Hello,everybody.Itismyhonourtointroduce
Thedictionaryisoftenusedtodeterminethecorrectspellingofwords,or
HowMuchHigher?HowMuchFaster?A)Sincetheearlyyearsof
伊立替康的监护要点不包括A.骨髓抑制 B.肝功能 C.急性胆碱能综合征 D
女性,56岁。无明显诱因消瘦3个月余。1个月前出现腹泻3~4次,无明显腹痛,抗感
女,43岁,肝外胆管结石病史3年,10小时前突然右上腹绞痛,恶心、呕吐,继而出现
(2021年真题)境外投资项目,敏感性行业包括( )。A.跨境水资源开发利用
《建设工程安全生产管理条例》规定,工程监理单位和监理工程师应当按照()实施监理
最新回复
(
0
)