首页
登录
职称英语
[originaltext] From the earliest times the sea has been a place of secrets--a
[originaltext] From the earliest times the sea has been a place of secrets--a
游客
2023-07-18
36
管理
问题
From the earliest times the sea has been a place of secrets--a place of mysteries hidden from us by thousands of kilograms of water. The early Greeks sailed the oceans. They wrote about the seas. But since they could not dive deep into the waters they could not lay bare these secrets. And so the secrets remained.
But today we have more ways to study the sea than did the early Greeks. Scientists are learning about life in the sea, and how it may improve life on land.
The study of sea plants and animals may help us to learn new ways of getting food.
Scientists are searching the ocean floor for oil and gas deposits, to keep our world running smoothly. And they are also learning how not to pollute the ocean.For ff the sea dies so dies life on earth. The sea may even become our home someday. People are studying ways to build cities on the ocean, and make more room to live in an overcrowded world.
Modern study was done, at first, by divers. But it was too dangerous for divers to keep diving and coming to the surface.
So now, laboratories on the oceans floor are the homes for divers for months on end. Divers can work out- side in the water and returned to the laboratory to eat and sleep.
Little by little we are solving the mysteries of the deep. Little by little the sea is showing us how we can live a better life on land.
选项
A、They could not think.
B、They had no pollution.
C、They could not dive deep.
D、They had small boats,
答案
C
解析
[听力原文]
What kept early people from understanding the sea?
四个选项大部分是关于缺少某种事物的描述,因此可推断问题可能是询问原因。由关键句"But since they could not dive deep into the waters, they could not lay bare these secrets."可知由于希腊人不能潜水很深,因此无法破解海洋的秘密。这里since是“因为,由于”的意思。故正确答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2848071.html
相关试题推荐
[originaltext]Wednesdaysarethemostdepressingdayoftheweek.(30)Ify
[originaltext]Wednesdaysarethemostdepressingdayoftheweek.(30)Ify
[originaltext]M:Ireallycan’tstandthemanymore!W:Who?Whathappened?M:
[originaltext]ShelSilversteinwasapoet,writer,composer,singer,musici
[originaltext]ShelSilversteinwasapoet,writer,composer,singer,musici
[originaltext]Itlookslikeagreattimefore-mailbutalousytimefore-
[originaltext]Itlookslikeagreattimefore-mailbutalousytimefore-
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
随机试题
Oneofthebitterestandmosttime-worndebatesinstudentunionbarsupand
Whatprimarilyliesbehindpleabargainisthepushbybothprosecutorsandj
TheSupremeCourt’srecentdecisionallowingregionalinterstatebankshasd
根据《合同法》的规定,下列合同中免责条款无效的是()。A、造成对方人身伤害的
A.脆弱拟杆菌B.产气肠杆菌C.黏质沙雷菌D.粪肠球菌E.奇异变形杆菌用于苯丙氨
买卖是商品交换最普遍的形式,买卖合同是典型的()。A.诺成合同 B.有偿合
所谓类文本,指的是出版物中所有作者文字之外的部分。尽管类文本也是阅读对象、但它们
对于主动脉瓣狭窄患者,临床上确定主动脉瓣反流最敏感的检查方法是 A.X线检
3岁先天性甲状腺功能减低症患儿用甲状腺素钠片大剂量每天(μg/kg)约为A.5~
良好的健康目标包含两层意思,分别是A.以上都不对 B.人群健康水不较高、卫生服
最新回复
(
0
)