首页
登录
职称英语
Auctions (拍卖) are public sales of goods, conducted by an officially approved
Auctions (拍卖) are public sales of goods, conducted by an officially approved
游客
2023-07-18
67
管理
问题
Auctions (拍卖) are public sales of goods, conducted by an officially approved auctioneer. He asked the crowd to gather in the auction room to bid for various items on sale. He encourages buyers to bid higher figures and finally names the highest bidder as the buyer of the goods. This is called "knocking down" the goods, for the bidding ends when the auctioneer bangs a small hammer on a raised platform.
The ancient Romans probably invented sales by auction and the English word comes from the Latin "autic", meaning "increase". The Romans usually sold in this way the spoils taken in war;these sales were called "sub hasta", meaning "under the spear", a spear being stuck in the ground as a signal for a crowd to gather. In England in the eighteenth and nineteenth centuries goods were often sold "by the candle"; a short candle was lit by the auctioneer and bids could be made while it was burning.
Practically all goods can be sold by auction. Among these are coffee, skins, wool, tea, cocoa, furs, fruit, vegetables and wines. Auction sales are. also usual for land and property, antique furniture, pictures, rare books, old china and works of art. The auction rooms at Chritie’s and Sotheby’s in London and New York are world famous.
An auction is usually advertised beforehand with full particulars of the articles to be sold and where and when they can be viewed by the buyers. If the advertisement cannot give full details, catalogues are printed, and each group of goods to be sold together, called a "lot", is usually given a number. The auctioneer need not begin with lot one and continue the numerical order; he may wait until he notices the fact that certain buyers are in the room and then produce the lots they are likely to be interested in. The auctioneer’s services are paid for in the form of a percentage of the price the goods are sold for. The auctioneer therefore has a direct interest in pushing up the bidding. [br] An auction catalogue gives buyers______.
选项
A、the current market values of the goods
B、details of the goods to be sold
C、the order in which goods are to be sold
D、free admission to the auction sale
答案
B
解析
细节题。由文章第四段第二句“If the advertisement cannot give full details….”(如果广告不能给出全部细节……)可以得出,如果广告不能为买家提供详细的信息,那么拍卖商将会印制物品的目录册,给买家提供所拍卖物品详细信息,因此正确答案是B。A选项指拍卖品的现在市场价值,这只是详细信息的一部分,因此不正确。C选项指拍卖顺序,在目录中会给拍卖品编号,但不一定按顺序拍卖。D选项文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2847624.html
相关试题推荐
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers
随机试题
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]W:IliketosmokewhenIamnervous
韦尔奇并非出身富贵之门,也决非一夜成名,他是靠自己的奋斗脱颖而出。NeitherwasWelshbornnobly,norhewonthef
TheGreatBarrierReef,whichisanaturalwondercalled"agardenundersea",i
The(host)______wasabeautifulwoman.hostess主人是一位美丽的女士。女主人为hostess。
[originaltext]Hello,everyone.Areyouintroverts?Trustme!Therearemill
传播媒介发展的第二个阶段是( )。A.手抄媒介 B.口语媒介 C.印刷媒介
3端钮的接地电阻测量仪,其E端应通过()m线,与()相连。A.5,连
不属于阿司匹林禁忌证的是A.癫痫 B.严重的心功能衰竭 C.急性胃肠道溃疡
为预防乙肝,可注射乙肝疫苗.其注入的物质和能达到的目的分别是( )。A.注入抗
A.益气养阴,和胃止呕 B.清肝和胃,降逆止呕 C.健脾豁痰,降逆止呕 D
最新回复
(
0
)