首页
登录
职称英语
[originaltext] (26)Charlie Parker is one of America’s greatest jazz musician
[originaltext] (26)Charlie Parker is one of America’s greatest jazz musician
游客
2023-07-18
47
管理
问题
(26)Charlie Parker is one of America’s greatest jazz musicians. He influenced the direction of jazz music during his short lifetime. He developed a new style of jazz called bebop (比博普爵士乐). (27) Performers of bebop left the traditional musical melody and played a song freely, with the music and rhythm that was felt at the same time. So, the same song could be played in a different way each time it was performed. Charlie Parker was born in 1920 and had his first saxophone (萨克斯管) in 1933. Charlie developed as a musician by playing with different groups in public eating and drinking places called nightclubs. Meanwhile, Charlie developed serious problems that were to affect the rest of his life. He became dependent on alcohol and the illegal drug, heroin. In 1939, Charlie went to New York City, where he began to develop his own style of jazz. Charlie Parker’s name first appeared in the press reports about music in 1940. During the next five years, he joined different bands. He apparently did not feel at ease playing with a bit band, so he returned to New York City in 1947. The following four years are considered his most successful years. He formed his own small bands and played with other groups. (28) He visited Europe three times, where he recorded about half of the albums he had ever made. His last public appearance was on March 5, 1955, at Birdland. Ft was not a success. He died seven days later of a heart attack.
26. What is the passage mainly about?
27. What can we learn about Charlie’s music style?
28. Where did Charlie record about half of his albums?
选项
A、The development of jazz music.
B、The jazz musician named Charlie Parker.
C、The new style of jazz called bebop.
D、The death of Charlie Parker.
答案
B
解析
主旨大意题。短文开篇便点明了本文的主题一一Charlie Parker是美国历史上最伟大的爵士音乐家之一,之后的内容均围绕对他的介绍展开。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2847617.html
相关试题推荐
Americaischangingitseatinghabits.Asmedicalevidencemountsthatwear
Americaischangingitseatinghabits.Asmedicalevidencemountsthatwear
Americaischangingitseatinghabits.Asmedicalevidencemountsthatwear
[originaltext]Whatwillpeopledieofin100yearsfromnow?Ifyouthinkt
[originaltext]Theportable,paperlesse-newspaperswouldbeahugeenvironm
[originaltext]M:Goodmorning.You’reMs.Clay,right?Dositdown,please.Now
[originaltext]M:Goodmorning.You’reMs.Clay,right?Dositdown,please.Now
[originaltext]M:Goodmorning.You’reMs.Clay,right?Dositdown,please.Now
[originaltext]M:Idon’tknowwhatIcouldhavedonetomakeBobsomadatme.
[originaltext]M:Idon’tknowwhatIcouldhavedonetomakeBobsomadatme.
随机试题
AbelXavier,Middlesrough’sPortuguesedefender,hasfailedadrugstestan
[audioFiles]audio_etoefz_031(20051)[/audioFiles]A、Heisn’tsurewhowonthegam
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayoncelebrationofwe
[originaltext]FederalExpressisaprivateairlineservicewhichexpandsth
体育科学的一体化倾向越来越明显是在()。A.第一次世界大战以前 B.第一次世界
下列关于现金周转期的表述中,正确的有()。A.减慢支付应付账款可以缩短现金周转期
每100kg药材,蜜炙麻黄和蜜炙麻黄绒的炼蜜用量分别是A:110kg、20kg
学习课文《小珊迪》后,教师提问:“你最喜欢这篇课文的哪一段?”几个学生踊跃发言,
共用题干 张某购买一套商品住宅,成交价格为100万元,首期付款为房价的30%,
在现值计量属性下,资产按照预计从其持续使用和最终处置中所产生的未来净现金流入量的
最新回复
(
0
)