首页
登录
职称英语
[originaltext] Thunderstorms are the least dangerous and least violent of all
[originaltext] Thunderstorms are the least dangerous and least violent of all
游客
2023-07-18
96
管理
问题
Thunderstorms are the least dangerous and least violent of all the storms. Almost everyone has experienced a thunderstorm with its heavy rains, high winds, lightning and accompanying thunder. This type of storm can release a great deal of energy. A single thunderstorm can release energy to the atmosphere equivalent to a hydrogen bomb. There are some 50,000 thunderstorms that occur on earth daily. This would make the daily energy released into the atmosphere equal to billions of tons of TNT.
Certain conditions must exist for thunderstorms to develop. First, the air must contain a great deal of water vapor. Second, there must be a rapidly rising air current. Thunderstorms may produce lightning and thunder. Lightning is a result of the rapidly rising air. The temperature produced by lightning is nearly 50,000 degrees Fahrenheit. This tremendous amount of heat causes the air to expand suddenly. This causes sound waves to be produced in the air which are heard as a crashing or loud noise called thunder.
选项
A、Lightning and thunder.
B、A great deal of water vapor and a rapidly rising air current.
C、Warm air and cold air.
D、A great amount of vapor and electricity.
答案
C
解析
[听力原文]
What are the two conditions that must exist for thunderstorms to develop?
信息明示题。文章第二段开头指出,the air must contain a great deal of water vapor...must be a rapidly rising air current(空气中必须包含大量的水气…还要有快速上升的气流),由此可知C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2846615.html
相关试题推荐
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]Extremelyhotweatheriscommoninmanypartsoftheworld.A
[originaltext]Extremelyhotweatheriscommoninmanypartsoftheworld.A
[originaltext]Extremelyhotweatheriscommoninmanypartsoftheworld.A
[originaltext]M:Ireallycan’tstandthemanymore!W:Who?Whathappened?M:(
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
[originaltext]W:Iamabitfedupwithcatchingthesametraineverymorning,
随机试题
WhatarethescientistsattheUniversityofCaliforniadoingtohelppatientsb
[originaltext]Hometheatershavethetendencytoreplacetheroleofcinema
Manycountriesexistinthisworld.Howtodealwiththeproblemsamongthe
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
关于词语的检索,下列检索工具的选择不正确的是( )。A.查找一般古词语,可利用
超高压架空线路中,采用分裂导线的主要目的是()A.减小线路的单位长度电阻 B
红细胞是血液中数量最多的有形成分,其平均寿命约为多少天?( )A.10天 B
试述金属氧化物避雷器保护性能的优点?
下列选项中属于薪酬非货币形式的有( )。A.基本工资 B.绩效工资
秘书部门和秘书人员在办文过程中发挥参谋作用的重要环节是()。A.批办 B.拟办
最新回复
(
0
)