首页
登录
职称英语
New technology links the world as never before. Our planet bas【S1】______. It
New technology links the world as never before. Our planet bas【S1】______. It
游客
2023-07-17
76
管理
问题
New technology links the world as never before. Our planet bas【S1】______. It’s now a" global village" where countries are only seconds away by fax or phone or satellite link. And, of course, our ability to【S2】______from this high-tech communications equipment is greatly【S3】______by foreign language skills.
Deeply involved with this new technology is a【S4】______of modern business people who have a【S5】______respect for the economic value of doing business abroad. In modern markets, success overseas often helps support domestic business efforts.
Overseas assignments are becoming【S6】______important to advancement within executive ranks. The executive【S7】______in another country no longer need fear being "out of sight and out of mind". He or she can be sure that the overseas effort is central to the company’s plan for success ,and that promotions often followed or accompany an assignment abroad. If an employee can succeed in a difficult assignment overseas,【S8】______will have greater confidence in his or her ability to cope back in the United States where cross-cultural and foreign language issues are becoming more and more prevalent(普遍的).
Thanks to a variety of relatively inexpensive communications devices with business applications, even small businesses in the United States are able to get into international markets.
English is still the international language of business. But there is an ever-growing need for people who can speak another language. A second language isn’t generally required to get a job in business, but having language skills gives a【S9】______the edge when other qualifications appear to be equal.
The employee posted abroad who speaks the country’s language has an opportunity to fast-for- ward certain negotiations, and can have the cultural insight to know when it is better to move more slowly. The employee at the home office who can communicate well with foreign clients over the telephone or by fax machine is an obvious【S10】______to the firm.
A)constricted B)stationed C)inferior
D)benefit E)increasingly F)increase
G)enhanced H)breed I)growing
J)domestic K)candidate L)superiors
M)shrunk N)asset O)cape [br] 【S8】
选项
答案
L
解析
superiors 意为“长者,高于,上级”,原文的语境是一组相对应的结构,雇员成功地完成一件海外的任务,上司对他(或她)就更加信任。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2844588.html
相关试题推荐
TheyweretheMacbethsofinformationtechnology:awickedcouplewhoseized
TheyweretheMacbethsofinformationtechnology:awickedcouplewhoseized
TheyweretheMacbethsofinformationtechnology:awickedcouplewhoseized
TheyweretheMacbethsofinformationtechnology:awickedcouplewhoseized
TheyweretheMacbethsofinformationtechnology:awickedcouplewhoseized
TheyweretheMacbethsofinformationtechnology:awickedcouplewhoseized
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
Withthedevelopmentofscienceandtechnology,______(大多数工人都已被机器人所取代).mostofwo
Advancedtechnologyhaddirectly______(导致城市过分成长)。contributedtotheexcessive
随机试题
一只泪流满面的猴子从前,有一只猴子。他没有父母和亲人,缺乏管教。当他日益强大的时候,这
Noclear-cutdistinctioncanbedrawnbetweenprofessionalsandamateursin
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyou’veeverh
Languagelearningbeginswithlistening.Individualchildrenvarygreatlyi
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindang
下列关于行政赔偿的说法,不正确的是( )。A.消除影响、恢复名誉、赔礼道歉可以
细粒土中粗粒组质量少于或等于总质量()的土称粉质土或黏质土。A.5% B.10
传染性单核细胞增多症之正虚邪恋证,治法宜选用A.疏风清热,清肺利咽 B.清热泻
教师为学生梳理50年代的作家作品,下列不属于50年代的三红小说是()。A.《红
(2019年真题)根据青少年阶段的发展特点和需要,社会工作者计划首先从预防层面对
最新回复
(
0
)