首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hi, Peter.M: Hi, Laura.W: How was your final?M: Absolutely
[originaltext]W: Hi, Peter.M: Hi, Laura.W: How was your final?M: Absolutely
游客
2023-07-16
66
管理
问题
W: Hi, Peter.
M: Hi, Laura.
W: How was your final?
M: Absolutely no idea. Anyway, it’s just wonderful to have finished the exam.
W: Yeah, to sleep in every morning.
M: Well, I’ve got a lot to do before I leave for Chicago. I’ve got a lot of things I can’t take back with me and I don’t know what to do with them. I’m wondering if I can sell them to someone before going back to Chicago. Perhaps you could give me some advice.
W: Well, it depends on what sort of things they are.
M: There are quite a lot. I have a computer which is secondhand and not worth much. What I really want to get rid of is the furniture, the fridge and other kitchen stuff. Oh, there are some clothes and books as well.
W: I see. Well, there are several alternatives. First of all, you could put up notices around the university about the books, you know, on the notice boards in the student union building, and anywhere the second- and third-year students will see them. People are always keen to buy cheap textbooks.
M: Then what should I say on the notices?
W: Just put the titles, authors and prices you want. Don’t forget to put your phone number.
M: That’s a good idea. What about the furniture?
W: You could try the same thing, but usually students are away all summer so they don’t want to buy furniture now. Another place to try might be a second-hand shop. Someone from the shop will usually come around and give you a free quote, and then you can decide. But normally you won’t get much money for that sort of stuff.
Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
23. Which items does Peter want to sell?
24. What is Laura’s suggestion about the books?
25. What does Laura think of the second-hand shop?
选项
A、It may not pay well.
B、It may not come on time.
C、It may not take the goods.
D、It may charge the quote.
答案
A
解析
选项中重复出现的It may not表明,本题可能涉及对某物或某事的负面看法。由Laura最后提到But…you won’t get much money…可知,Laura认为旧货店不会给很高的价钱,故答案为[A]。[D]可由Laura提到的free quote排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2842722.html
相关试题推荐
[originaltext]AttheUniversityofKansasartmuseum,investigatorstested
[originaltext]AttheUniversityofKansasartmuseum,investigatorstested
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]W:Excuseme,areyougoingtobuythatbook?M:Well,Ineedit
[originaltext]W:Excuseme,areyougoingtobuythatbook?M:Well,Ineedit
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]Hostingasuccessfulpartycangiveyouaglowthatwillling
随机试题
--IHeneverdrinksmilk,doeshe?--______.A、Yes,hedrinksB、Yes,hedoesn’tC
Therearemanymachines______oneformofmovementintoanother.A、toconvertB、to
TodayitscrimerateismorethantwiceofJohannesburgandhigherthaninanyl
Manywomenfeeladditionalstresswhentheymustdecidewhattheyfeelisbe
Acompanyneedsstaffnotonlywhohavetherightqualificationsandexperie
Internethaslongbeenthefocusofresearch.Recently,alargestudy【C1】___
施工单位向保险公司投保的作法,是风险响应策略中的( )。 A、风险规避
随着市场和银行的发展,流动性风险控制手段经历的阶段有( )。A.现金交易阶段
断面具有同心环型异形维管束,习称“筋脉点”的是()A.大黄 B.何首乌 C
根据土地增值税法律制度的规定,下列各项中,属于土地增值税纳税人的是()。A.承
最新回复
(
0
)