首页
登录
职称英语
Britain almost more than any other country in the world most seriously faces
Britain almost more than any other country in the world most seriously faces
游客
2023-07-16
75
管理
问题
Britain almost more than any other country in the world most seriously faces the problem of building upwards, that is to say, of accommodating a considerable proportion of its population in high blocks of flats. It is said that the English man objects to this type of existence, but if the case is such, he does in face differ from the inhabitants of most countries of the world today. In the past our own blocks of flats have been associated with the lower-income groups and they have lacked the obvious provisions, such as central heating, constant hot water supply, electrically operated lifts from top to bottom, and so on, as well as such details, important notwithstanding (然而), as easy facilities for disposal of dust and rubbish and storage places for baby carriages in the ground floor, playgrounds for children on the top of the buildings, and drying grounds for washing. It is likely that the dispute regarding flats versus (对,对抗) individual houses will continue to rage on for a long time as far as Britain is concerned. And it is unfortunate that there should be hot feelings on both sides whenever this subject is raised. Those who oppose the building of flats base their case primarily on the assumption (设想) that everyone prefers an individual home and garden and on the high cost per unit of accommodation. The latter ignores the higher cost of providing full services to a scattered community and the cost in both money and time of the journeys to work for the suburban resident. [br] Some people oppose the building of flats because ______.
选项
A、the living expenses for each individual family are higher
B、it involves higher cost compared with the building of houses
C、they believe people like to live in houses with gardens
D、the disposal of rubbish remains a problem for those living in flats
答案
C
解析
本题问:有些人反对建公寓楼房是什么原因?根据文章第11至13行,Those who op pose the building of flats base their case primarily on the assumption that everyone prefers an individual home and garden...可知该题最佳为C。文章第13行说有人反对建公寓的另一个原因是...high cost per unit of accommodation(每个居住单元的高成本),结合下一句可以确定,这里所讲的“成本”指的是居住公寓所需的各种费用支出,包括下句提到的services和journeys to work方面的费用支出,而不是指选项B中所说的“建房成本”,故B项应予排除。正确选项应为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2842441.html
相关试题推荐
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
Immigrantsarepeoplewholeaveonecountryto_________________________(永久地住在另
[originaltext]TheUnitedStatesofAmericaisacountrymadeupofdifferen
[originaltext]TheUnitedStatesofAmericaisacountrymadeupofdifferen
[originaltext]TheUnitedStatesofAmericaisacountrymadeupofdifferen
______(当说到能源安全),ourpolicyisnotdirectedagainstanysinglecountry.Whenit
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j01_057(20099)[/audioFiles]A、Whatthatthingis.B、Howl
WhentheUnitedStatesCongresscreatedYellowstoneNationalParkin1872,t
北京秋天的下午,我偶尔去菜市场采买。以前,北京的四季,不但可以从天空的颜色和植物的生态上分辨出来,还可以从市场上的蔬菜和水果上分辨出来。但现在的北京,由
[originaltext]M:Manypeopleseemtobeonadiet.Haveyounoticedthat,Anna?
Shefeltkeenlythrilled______(一想到要见他).atthethoughtofmeetinghimatthethou
A.利尿止汗 B.补肾涩精 C.清热生津 D.养肝明目 E.托毒生肌黄芪
IwasshockedwhenIsawthesizeofthe
位于糖酵解、糖异生、磷酸戊糖途径、糖原合成及糖原分解各条代谢途径交汇点的化合物是
A.阿米替林 B.马普瑞林 C.帕罗西汀 D.氯贝胺 E.米氮平属于去甲
下列疾患不会造成舌乳头萎缩的是A.扁平笞藓 B.天疱疮 C.地图舌 D.
最新回复
(
0
)