首页
登录
职称英语
Researchers at the London School of Hygiene and Tropical Medicine published
Researchers at the London School of Hygiene and Tropical Medicine published
游客
2023-07-15
56
管理
问题
Researchers at the London School of Hygiene and Tropical Medicine published a study showing that, because of food production and transportation factors, a population of heavier people contributes more harmful gases to the planet than a population of thin people.
Given that it takes more energy to move heavier people, transportation of heavier people requires more fuel, which creates more greenhouse gas emissions, the authors write.
"The main message is staying thin. It’s good for you, and it’s good for the planet," said Phil Edwards, senior lecturer at the London School of Hygiene and Tropical Medicine.
More than 1 billion adults worldwide are overweight, and about 300 million are obese (过度肥胖的), the study said. Generally, the body mass index, a measure of obesity, is increasing in most countries worldwide, from China to European countries to the United States.
BMI is going up because of the availability of food and motorized transportation, Edwards said. People are less active now than they were 30 years ago, and the prevalence of fast food has given people less healthy, more energy-dense options.
Using statistical models, the authors compared the distribution of BMI in the United Kingdom in the 1970s — when 3.5 percent of the population was obese — with a prediction for the country’s BMI distribution in 2010, reflecting 40 percent obesity.
"In terms of environmental impact, the lean population has a much smaller carbon footprint," Edwards said.
The population with 40 percent obese people requires 19 percent more food energy for its total energy expenditure than the population with 3.5 percent obese people, the study showed. This 19 percent increase in food consumption translates into an increase of 270 million metric tons of greenhouse gas emissions, the study said.
"The findings make sense and highlight an important global co-benefit of losing weight, along with the significant personal health benefits," said Patrick Kinney, associate professor at Columbia University’s Mailman School of Public Health, who was not involved in the study.
In terms of obesity rate, the US population is not far off from the overweight population model in this study. The country has 33.3 percent obese people, according to the Mayo Clinic.
The study suggests that governments have a responsibility to encourage people to be more physically active, Edwards said. Active transportation, such as cycling and walking, helps maintain a healthy weight but requires safe streets, he said.
"If the government wants to promote active transport, which would be good for the environment and for individual health, it needs to make the environment safe to do that," he said. [br] According to the passage, what message do researchers mainly intend to convey?
选项
A、Many people need to be on diet to lose weight.
B、Being lean benefits both the individuals and the Earth.
C、Heavy people should avoid travelling around.
D、Obesity has become a global problem nowadays.
答案
B
解析
根据题干中的message将本题出处定位到第三段。由该段引言内容可知,报告(即表达了研究者们的观点)主要传递的信息就是要保持苗条,保持苗条对个人和对地球环境都有益处。[B]中benefits both the individuals and the Earth符合此意,故答案为[B]。文中倒数第二段提到,减肥的方式是多运动,文中未提到节食,因此[A]不正确。[C]是对第二段所说的胖人在运输中耗费更多燃料,从而排放更多温室气体的过度推断。[D]虽然在文中第四段中提到了,但并非研究者们想要传达的主要信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2840539.html
相关试题推荐
[originaltext]Recentlyagroupof17-year-oldschoolboysdecidedtobeatth
[originaltext]W:Ican’tbelievethatwe’realmostoutofhighschool.M:Ican
[originaltext]W:Ican’tbelievethatwe’realmostoutofhighschool.M:Ican
[originaltext]W:Ican’tbelievethatwe’realmostoutofhighschool.M:Ican
[originaltext]M:HelentoldmeshewouldflytoLondonsometimethisweek.W:W
[originaltext]M:HelentoldmeshewouldflytoLondonsometimethisweek.W:W
[originaltext]M:HelentoldmeshewouldflytoLondonsometimethisweek.W:W
[originaltext]M:HelentoldmeshewouldflytoLondonsometimethisweek.W:W
Informedpublicdebatecriticaltofutureofgenomicmedicine
Informedpublicdebatecriticaltofutureofgenomicmedicine
随机试题
ThisfilmdocumentsthePresidentTeddyRoosevelt’s________towhatisnowKenya
[originaltext]Inthiscentury,photographshavebeenreallyimportantfort
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
对下列句子中加点的词语,解释不当的是( )。A.这些论点,必须认真分辨,才不会
古希腊哲学家克拉底鲁指出,万物瞬息万变,不可捉摸,人连一次也不能踏进同一条河流。
A.暗红色血便 B.果酱样便 C.鲜红色血便 D.鲜红色血便伴排便时肛门剧
疱疹性口炎心火上炎证的治疗方剂为A.凉膈散加减 B.泻心导赤散加减 C.六味
下列饭店品牌资产评估方法中,()必须同时具备一个活跃、公正、公平的市场和
依据赫尔巴特的教学形式阶段理论,学生的兴趣表现为注意、思维状态处于专心,通过教师
外界声音通过中耳时,可使声压增加约A.1.3倍 B.3.2倍 C
最新回复
(
0
)