首页
登录
职称英语
[originaltext] The two most famous faces in Britain today belong to two wome
[originaltext] The two most famous faces in Britain today belong to two wome
游客
2023-07-15
88
管理
问题
The two most famous faces in Britain today belong to two women who appear on television almost every night. If you open any popular magazine or newspaper you’ll almost certainly see an article about one of them, with lost of photographs. Their names axe Susan Rippen and Anna Ford. Susan reads the 9 o’ clock news on BBC Television, and Anna reads the 10 o’ clock news on independent Television.
Most news announcers on British television are men, and when Susan began her job at the BBC three years ago, she was the first woman news announcer. Newspapers and magazines stared to take an interest in her and reporters started to write about her. Last year, Independent Television also decide to have a woman news announcer and they chose Anna Ford. Newspapers and magazines showed a great interest in her, too.
When Anna read the news for the first time on the 10 o’ clock programme, millions of people who don’ t normally watch the programme decided to watch it that night, to see Anna Ford.
选项
A、People still talk a lot about it.
B、Fewer people watched Susan’s programme from then on.
C、Anna’ s photographs appeared frequently in newspapers.
D、The number of viewers of her programme that day increased by millions.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2839154.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Iagreewithyourproposalatthemeetingthismorning,itwas
[originaltext]M:Iagreewithyourproposalatthemeetingthismorning,itwas
[originaltext]M:Iagreewithyourproposalatthemeetingthismorning,itwas
[originaltext](32)CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.They
[originaltext](32)CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.They
[originaltext](32)CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.They
[originaltext]Recently,over30millionAmericansofbothsexesandallage
[originaltext](26)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext](26)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext]W:Hello,canIhelpyou?M:Yes,Ineedtobuysomeautoinsuran
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)