首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B8】 [originaltext] Cats are creatures of habit. They like to go to
【B1】 [br] 【B8】 [originaltext] Cats are creatures of habit. They like to go to
游客
2023-07-14
65
管理
问题
【B1】 [br] 【B8】
Cats are creatures of habit. They like to go to sleep about the same time every day and for a certain length of rime. They seem to have a natural clock inside them thru tells them when to sleep. Cats supplement their regular sleep with occasional catnaps. Some experts feel that human could also benefit from this habit.
Catnaps help to build up energy in the body. They are also a good way to overcome boredom. Since cats have moods similar to those of humans, some experts believe that people can improve their moods and attitudes by catnapping. People might become happier and more positive.
A number of famous people have copied cats by taking catnaps during the day. The naps would usually last from fifteen to thirty minutes. Winston Churchill took catnaps. So did Presidents Harry Truman, John F. Kennedy, and Lyndon B. Johnson. These famous men were known for their energy. They were also able to work long hours, often into the night. Napping was their secret.
Perhaps more people could learn from cats and take naps to fed better and live longer!
选项
答案
similar
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2836918.html
相关试题推荐
[originaltext]Socialinsectsliveinintegratedcommunitieswhichinsomew
[originaltext]Socialinsectsliveinintegratedcommunitieswhichinsomew
[originaltext]Coldshavealwaysbeenanuisance,andpeoplehavetriedmany
[originaltext]Coldshavealwaysbeenanuisance,andpeoplehavetriedmany
[originaltext]Researchershavediscoveredalinkbetweendrinkingandthink
[originaltext]W:Dr.Smith.IneedtoaskyouaboutsomethinginChapter12.We
[originaltext]W:Dr.Smith.IneedtoaskyouaboutsomethinginChapter12.We
[originaltext](Knock,knock…)M:Comein.W:Goodmorning,Mr.Brown.M:Oh,co
[originaltext](Knock,knock…)M:Comein.W:Goodmorning,Mr.Brown.M:Oh,co
[originaltext]OneofmymaingoalsinthissurveycourseofAmericanpainti
随机试题
InSaoPaulo,ababyboyissmiling,unawarethatacourtisdecidinghisfa
住宅群体设计中不利于节约用地的做法是( )。A.增加房屋进深与层数 B.房屋
场地分析是对建筑物的定位、建筑物的空间方位及外观、建筑物和周边环境的关系、建筑物
BGP的报文()传送。一个外部路由器通过发送(请作答此空)报文
当刺激感受器时,刺激虽仍持续,但传入纤维上的冲动频率却已开始下降。这种现象称为感
三相供电线路如图所示,设电灯D的额定电压为三相电源的相电压,与用电设备M的外壳连
(2018年真题)下列不属于社会主义市场经济特殊性的是()。A.宏观调控
根据合伙企业法律制度的规定,下列关于有限合伙企业的表述中,正确的是()。A
共用题干 2013年10月,某市财政局派出检查组对咸阳市某国有大型企业甲(以下
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)