首页
登录
职称英语
[originaltext] It was not until one hundred and fifty years ago that scienti
[originaltext] It was not until one hundred and fifty years ago that scienti
游客
2023-07-14
58
管理
问题
It was not until one hundred and fifty years ago that scientists learned about the existence of dinosaurs. Thanks to an English doctor and his wife, the door was opened to this zoological study. Reasoning that these animals’ tremendous size must have made them terrible creatures, scientists combined two Greek words, deimos, meaning terrible, and sauros, meaning lizards, to form the word dinosaur.
After many years of study, they determined that these beasts roamed the earth for millions of years, and ceased to exist some sixty million years ago.
Unbelievable as it may seem, not all dinosaurs were carnivorous, that is, meat eating. Many were herbivorous, or vegetarians.
By reassembling the bones found at digging sites, scientists have been able to reconstruct the skeletons and learn great deal about the dinosaur’s living conditions. They have learned that dinosaurs inhabited not only the land, but also the water and sky.
选项
A、Scientists have studied them for centuries.
B、They were meat eating as well as plant eating.
C、They wandered the earth for millions of years.
D、They lived on land, in the sea, and in the sky.
答案
A
解析
文章开头就提到人类仅仅在一百五十年前发现恐龙的存在。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2836447.html
相关试题推荐
[originaltext]Likemostotherfolkart,thecalendarpictureswerenotcons
[originaltext]Likemostotherfolkart,thecalendarpictureswerenotcons
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]Clayisfoundalmosteverywhereintheworld.(32)Itisform
[originaltext]Clayisfoundalmosteverywhereintheworld.(32)Itisform
[originaltext]Clayisfoundalmosteverywhereintheworld.(32)Itisform
随机试题
GeneralIdeasaboutRhetoricI.Thedefinition&unders
Shefeelsitadisgracetospeaktothosesocially_____.A、inferiorB、downC、bel
[originaltext](22)Youcandividetheautomotiveuniverseintotwocategori
Coffeeisapowerfuldrink.Onapersonallevel,ithelpskeepusawakeand
[originaltext]Parentsarebeingurgedtodownloadafreeappwhichtellsth
在基于体系结构的软件设计方法中,采用()来描述软件架构,采用()但来描述功能需求
1.题目:三角形中位线的定理 2.内容: 3.基本要求: (1
《期货从业人员执业行为准则(修订)》是()对期货从业人员进行纪律惩戒的主要
共用题干 男,40岁。金属烤瓷冠修复,适合时发现修复非常密合,经调牙合无早接触
以公允价值为基础计量的非货币性资产交换,换出资产为长期股权投资的,应视同长期股权
最新回复
(
0
)