首页
登录
职称英语
When University of California-Berkeley released a study this month showing a
When University of California-Berkeley released a study this month showing a
游客
2023-07-14
82
管理
问题
When University of California-Berkeley released a study this month showing alarmingly high teacher turnover (人员流动) rates at Los Angeles charter schools, I wasn’t surprised.
That’s not a slam at local charter schools. It’s just that the study echoed something I’d observed many times, starting with my niece.
Bright and cheerful, my niece longed to teach high-needs children. She started out in the San Francisco public schools, where she was assigned to the district’s toughest elementary school. Fifth-graders threw chairs across the room—and at her. Parents refused to show up for conferences.
She wasn’t willing to deal with this level of indifference and teacher abuse, so she switched to a highly regarded charter elementary school in the Bay Area where she poured her energy into her job and it showed. Her students’ test scores were as high as those in a nearby wealthy school district, despite the obstacles these children faced.
Yet by her fourth year, my niece was worn out, depleted (耗尽) of the energy it took to work with a classroom of sweet but deeply needy children who pleaded to stay in her classroom when it was time to leave. The principal’s offer of a $ 10,000 raise couldn’t stop her from giving notice. She went to work at that wealthy school district next door—for less money.
Over the years, I’ve met many impassioned (充满激情的) teachers at charter schools, only to call them the next year and find they’ve left. The authors of the Berkeley study theorize that the teachers leave because of the extraordinary demands: long hours, intense involvement in students’ complicated lives, continual searches for new ways to raise scores. Even the strongest supporters of the reform movement concede that the task of raising achievement among disadvantaged students is hard work.
It’s unlikely that we can build large-scale school reform on a platform of continual new demands on teachers—more time, more energy, more devotion, more responsibility—even if schools find ways to pay them better. This is the bigger challenge facing schools. We need a more useful answer to the Berkeley study than " Yeah, it’s really hard work. " [br] What is the author’s comment on the current school reform movement?
选项
A、It will give rise to more problems.
B、It is not likely to be successful.
C、It will have a positive impact on education.
D、It demands the local authorities’ support.
答案
B
解析
推理判断题。文章末段第一句表达了作者对于当前学校改革的看法,即我们也不可能将大规模的学校改革建立在一个对教师不断提出新要求的讲台上,换言之,当前的学校改革的基础存在问题,如果不加改变的话,成功的可能性不大。B)中的not likely to be successful是对原文unlikely that we can…的同义转述,因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2835293.html
相关试题推荐
[originaltext]AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniversity
[originaltext]AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniversity
Kathywasauniversitystudent.Likemoststudentsshehadverylittlemone
Kathywasauniversitystudent.Likemoststudentsshehadverylittlemone
Kathywasauniversitystudent.Likemoststudentsshehadverylittlemone
Kathywasauniversitystudent.Likemoststudentsshehadverylittlemone
Kathywasauniversitystudent.Likemoststudentsshehadverylittlemone
TheMonaLisaisshowingherage,museumcurators(馆长)inParissaidwhilea
TheMonaLisaisshowingherage,museumcurators(馆长)inParissaidwhilea
TheMonaLisaisshowingherage,museumcurators(馆长)inParissaidwhilea
随机试题
Whenheleft______college,hegotajobas______reporterinanewspaperoffice.A
BobisfromUnitedKingdom(英国).Helivesinanicefamily.HisfatherismEngl
[originaltext]W:Hello,Peter.HowaboutyourJapaneselearning?M:Oh,Susan,
A.amountedB.appealingC.automaticallyD.epidemicE.existence
设置在疏散走道上的防火卷帘,应在卷帘两侧设置启闭装置,并具有手动、自动和机械控制
某版初中语文教材《安塞腰鼓》选文旁批注:“‘好一个安塞腰鼓!’在文中重复多次,注
意大利作曲家威尔第的歌剧《阿依达》第一幕第一场中的《胜利归来》是( )独唱曲。
(2015年真题)小梁高中毕业应征人伍,从部队复员后应聘多家单位。均因学历低、缺
(2017年真题)直接融资工具包括政府、企业发行的国库券、企业债券、商业票据、公
健康、安全、环境(HSE)管理体系的核心理念有()A:纠偏为主 B:全员参与
最新回复
(
0
)