首页
登录
职称英语
When your family wants to buy or replace a car, a television, or a washing m
When your family wants to buy or replace a car, a television, or a washing m
游客
2023-07-13
77
管理
问题
When your family wants to buy or replace a car, a television, or a washing machine, you find the money either from savings or by borrowing from the bank, a hire-purchase company or perhaps a friend. Similarly, a family buying a house for the first time commonly borrows from a building society (房屋互助协会). If you own a private business, a garage, a shop, or a farm, you will need, from time to time, to buy new equipment, new furnishings, or, if you are doing well, new premises (房屋) so that you can expand. Some of the cost you can meet from the profits you have kept in the business, but often you will need help. You will go to your bank, to a finance house, or perhaps to a relative or friend for finance provided from his savings. When you borrow money or raise money in this way you pay it back out of future profits.
Many large businesses, however, need cash for new developments or expansion far in excess of what can be provided from their profits or from private sources of capital. A new factory, an oil-well in the North Sea, can cost millions of pounds to construct and bring into production; a new design of car or brand of medicine likewise can cost millions of pounds to design, develop, test and market before it reaches the stage where it earns a profit. Often these costs can be met from profits earned in other parts of the business of from reserves built up from profits earned in past years. Sometimes, however, it is necessary, and often it may be more advantageous, to raise new money from other sources.
There can be little prospect of raising the sort of sums needed by major businesses from friends or acquaintances, and generally the banks are reluctant to provide sufficient cash on a permanent basis for long-term projects, though they will provide short-term finance. Such companies can sometimes only raise the money they need to stay in the front of industry, develop new products and buy raw materials by turning to the public at large and inviting it to lend them cash or take a share in the business in exchange for a share in future profits. This they can do by offering shares in the business or loan capital through stock exchange (证券交易所). [br] According to the passage, we can know that______.
选项
A、small companies can only get financial help from the bank
B、the bank won’t lend money to individuals
C、the bank is pleased to provide long-term finance for the large businesses
D、the bank can provide temporary money for the large businesses
答案
D
解析
推理判断题。原文提到,尽管银行愿意提供短期的现金支持,他们却不太情愿为企业的远景规划提供长期的现金贷款,由此可知,银行愿意为大公司提供短期贷款,故D)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2834004.html
相关试题推荐
Ienjoythehappinessofharmoniousrelationshipamongmyfamilymemberswho____
[originaltext]W:Isupposeyouhaveboughtsomegiftsforyourfamily.M:Well,
[originaltext]W:Isupposeyouhaveboughtsomegiftsforyourfamily.M:Well,
[originaltext]W:Isupposeyouhaveboughtsomegiftsforyourfamily.M:Well,
[originaltext]W:Isupposeyouhaveboughtsomegiftsforyourfamily.M:Well,
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
The【B1】______ofclosed-circuittelevisionandothernewelectronicteaching
随机试题
Mr.andMrs.Jonesseldom(不常)gooutintheevening,butlastSaturday.Mrs.Jo
[originaltext]WeknowthenthatintheUS,it’sthejobofCongresstorevi
Thetextilemillhasover8,000workers,______arewomen.A、eightypercentoftho
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeen
[originaltext]M:Ihavebeenstudyingtoomuchandneedachange.SoI’vejust
ResolvingConflictinaMulticulturalEnvironmentI.Definitionofculture
按照评价对象,环境影响评价可以分为规划环境影响评价和( )。A.生态环境影响评
界限含水率可以()。A.评价各种土的状态 B.评价粘性土的状态 C.评价砂
某高层综合楼地上4层,地下2层,建筑高度为25m,首层和二层为卡拉OK厅,三层为
甲公司、乙公司于5月1日签订1份买卖合同。6月1日,甲公司按约
最新回复
(
0
)