首页
登录
职称英语
[originaltext] The tourist trade is growing rapidly. With all this coming an
[originaltext] The tourist trade is growing rapidly. With all this coming an
游客
2023-07-13
74
管理
问题
The tourist trade is growing rapidly. With all this coming and going, you’d expect greater understanding to develop between the nations of the world. Not a bit of it! Excellent systems of communication by air, sea and land make it possible for us to visit each other’s countries at a moderate cost. What was once "grand tour", reserved for only the rich, is now within everybody’s grasp. Modem travelers enjoy a level of comfort, which the lords and ladies on grand tours in the old days couldn’t have dreamed of. Many tourist organizations set out on purpose to protect their clients from too much contact with the local population. The modem tourist stays at international hotels, where he has his international food and drink while he gazes at the natives from a distance. Conducted tours to places of interest are carefully examined. The tourist is allowed to see what the organizers want him to see and no more. A strict schedule makes it impossible for the tourist to wander off on his own; and anyway, language is always a problem, so he is only the happy to be protected in this way. Moreover, he doesn’t see the people of other nations as they really are, but as he has been brought up to believe they are. So the sad thing about this situation is that it leads to the persistence of national roles, which can be certainly dangerous.
选项
A、The tourist trade, though growing rapidly, has some problems.
B、Systems of communication are highly developed now.
C、Modem travelers can enjoy a more comfortable trip.
D、Tourist organizations don’t offer good services to their clients.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2833801.html
相关试题推荐
[originaltext]Guidedogsaretrainedforthepurposeofguidingablindper
[originaltext]Guidedogsaretrainedforthepurposeofguidingablindper
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext]Reporter:So,David,youworkforacompanythatmakesdyesforp
[originaltext]W:Isthisthecomplaintdepartment?I’dliketospeaktothebos
[originaltext]W:Isthisthecomplaintdepartment?I’dliketospeaktothebos
[originaltext]W:Isthisthecomplaintdepartment?I’dliketospeaktothebos
[originaltext]W:Isthisthecomplaintdepartment?I’dliketospeaktothebos
[originaltext]W:Isthisthecomplaintdepartment?I’dliketospeaktothebos
随机试题
Innovation,theelixir(灵丹妙药)ofprogress,hasalwayscostpeopletheirjobs
A—NewYear’sDayB—Valentine’sDayC—LanternFestivalD—CarnivalE—Apr
审计人员对应收账款进行函证的主要目的是为了验证应收账款的:A:真实性 B:完整
承受相同荷载条件下,相对刚性基础而言柔性基础的特点是( )。A.节约基础挖方量
现存最具有代表性的宋代作品之一《白石道人歌曲》的作者是() A.周邦彦
根据《标准设计施工总承包合同》,关于竣工后试验的说法,正确的有( )。 A、
对食管描述正确的是A.成人的食管长约40cm B.食管下连咽部 C.食管的第
如果一国的实际GDP大于潜在GDP,表明该国()。A.经济增长过快 B.出现了
精神科学教育学即(),它与实验教育学和赫尔巴特式的教育学相对立。 A.实用主
男性,52岁,因咳嗽、胸闷、气短1周收入院。查体:T37.5℃,R24次/分,口
最新回复
(
0
)