首页
登录
职称英语
[originaltext] For centuries men dreamed of achieving vertical flight, The a
[originaltext] For centuries men dreamed of achieving vertical flight, The a
游客
2023-07-13
89
管理
问题
For centuries men dreamed of achieving vertical flight, The ancient dream was finally, realized in 1940 when a Russian engineer piloted a strange looking craft of steel tubing with a rotating fan on top. It rose awkwardly and vertically into the air from a standing start, hovered a few feet above the ground, went sideways and backwards, and then settled back to earth. The vehicle was called a helicopter.
Imaginations were fired. Men dreamed of going to work in their own personal helicopters. People anticipate that vertical flight transports would carry millions of passengers as the airliners of today do. Such fantastic expectations were not fulfilled. The helicopter has now become an extremely useful machine. It excels in military missions, carrying troops, guns and strategic instruments where other aircraft cannot go. Corporations use them as airborne offices, many metropolitan areas use them in police work, construction and logging companies employ them in various advantageous ways, engineers use them for site selection and surveying, and oil companies use them as the best way to make offshore and remote work stations accessible to crews and supplies. Any urgent mission to a hard-to-get-to place is a likely task for a helicopter. Among their other multitude of uses: deliver people across town, fly to and from airports, assist in rescue work, and aid in the search for missing or wanted persons.
选项
A、Helicopters have only been worked on by man since 1940.
B、Chinese children were the first to achieve flight in helicopters.
C、Helicopters were considered more dangerous than the early airplanes.
D、Some people thought they would become widely used by average individuals.
答案
D
解析
What is said about the development of the helicopter?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2832845.html
相关试题推荐
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
[originaltext]Whentheautomobilewasfirstinvented,fewpeoplethoughtof
[originaltext]InordertomanwinBritain,boththemanandthewomanmust
[originaltext]InordertomanwinBritain,boththemanandthewomanmust
[originaltext]M:Oh,Ken,Ihavebeenmeaningtotalktoyou.W:Hi,Denise!Wh
[originaltext]M:Oh,Ken,Ihavebeenmeaningtotalktoyou.W:Hi,Denise!Wh
[originaltext]W:So,haveyougotthebloodsamplesowecoulddoourgeneticr
[originaltext]W:So,haveyougotthebloodsamplesowecoulddoourgeneticr
[originaltext]W:So,haveyougotthebloodsamplesowecoulddoourgeneticr
随机试题
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
InJulyof1970,theWhiteHouseandCongressworkedtogethertoestablis
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtow
Itwas(luck)________indeedforMr.Foxtohavechangedhisflightandarrived
《交通强国建设纲要》中指出,建设交通强国是()。A.以习近平同志为核心的党
写出至少四种Windows操作系统常用的文件扩展名,并说明文件类型,如:{pz_
(2013年真题)公共产品具有两个鲜明的特点,它们是( )。A.垄断性和公益性
总监理工程师负责制的“核心”内容是指( )。A.总监理工程师是建设工程监理的权力
1.背景资料 某施工单位承建一巷道工程,该巷道净断面20m2,所穿过的岩层属于
土方开挖前应检查的是()。A.定位放线、周围环境和降低地下水位系统 B.定位
最新回复
(
0
)