首页
登录
职称英语
Killing Time Indoors1.现在有不少人业余时间喜欢“宅”在家里2.人们对这种做法有不同看法3.我的看法
Killing Time Indoors1.现在有不少人业余时间喜欢“宅”在家里2.人们对这种做法有不同看法3.我的看法
游客
2023-07-13
81
管理
问题
Killing Time Indoors
1.现在有不少人业余时间喜欢“宅”在家里
2.人们对这种做法有不同看法
3.我的看法
选项
答案
Killing Time Indoors
Nowadays a growing number of people, especially the 20s or 30s, tend to stay indoors for most of their spare time, especially on holidays. Some spend the majority of the time online charting, blogging, shopping, dating or playing computer games. Some sit with their eyes glued to the television screen, day and night.
People’s opinions vary when it comes to this way of killing time. A great number of people maintain that staying indoors is cheap, comfortable, and most importantly, very safe. Others, however, frown upon staying indoors for too long. They are worried that lack of physical exercise and face-to-face communication with others will do harm to people’s body and mind.
Personally, I don’t think staying indoors for most of the day should be advocated. Instead, people in all ages, their physical conditions permitting, should be encouraged to spend more time outdoors. The brilliant sunshine, the pleasant green space, the interactions with other people, etc. are all good for people’s health, both physically and psychologically.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2832466.html
相关试题推荐
NetworkRealNamesystem1.使用网络实名制一直是人们关注的焦点2.实行网络实名制的利与弊3.我的观点
HighHousingPrice1.房价的上涨超出人们的购买力2.解决高房价的方法3.我对未来的展望
有人认为人生最好的准备,就是学会与他人合作。有些人则持相反意见,认为只有竞争中有成功。谈谈你的看法,并说明原因。
1.近年来越来越多的公共场所禁烟2.这项举措在受到拥护的同时也引发了争议3.你的看法ShouldSm
(1)人们有各种各样的出国理由;(2)很多人理由太片面;(3)我的看法。WhyWeGoAb
Itisobviousthat____________(电视对人们工作和学习的影响的确是很大的).TVdoeshavegreatinfluenc
【B1】[br]【B10】A、increaseB、changeC、extendD、enhanceB根据文中句子的含义,此处意为“延长人们睡眠和清醒的
【B1】[br]【B2】A、circleB、roundC、cycleD、rotationB空白处前面是“sleep-wake”,指人们睡眠和清醒,周
【B1】[br]【B10】A、guardB、aidC、remedyD、aimB语义衔接题。用排除法选B)。这句承接前面的意思指出“星星被用作帮助人们
KillingTimeIndoors1.现在有不少人业余时间喜欢“宅”在家里2.人们对这种做法有不同看法3.我的看法
随机试题
[img]2012q1/ct_etoefm_etoefspeakc_0955_20121[/img][originaltext]W:Sam,Ididn’
[originaltext]Oneimportantthingaboutartmovementsisthattheirpopular
[originaltext]AfamouswriterwhowasvisitingJapanwasinvitedtogivea
[originaltext]M:Thisishopeless.Thesefiguresstilldon’taddupright.Let’s
在竖向荷载作用下,梯形钢屋架上弦和下弦杆的内力为()。A.压力和拉力 B.
在吊装工程中,要求起重机行驶速度快、机动灵活、转移迅速方便时宜选用( )。A.
A.黄疸伴腹痛,高热 B.黄疸伴贫血 C.黄疸伴肝区持续性疼痛 D.轻度黄
证券金融公司或者证券公司转融通办法规定的,由证监会视具体情况,采取责令改正、出
近些年,随着社会经济的繁荣,交通事业也得到了迅速的发展,为城乡物资交流提供了
重性精神病患者()。单选A.通常主动求医 B.很少主动求医 C.一般无
最新回复
(
0
)