首页
登录
职称英语
Before the 1870’s trained nurses were virtually unknown in the United States
Before the 1870’s trained nurses were virtually unknown in the United States
游客
2023-07-12
67
管理
问题
Before the 1870’s trained nurses were virtually unknown in the United States. Hospital nursing was an unskilled occupation, taken up by women of the lower classes, some of whom were enlisted (招募)from the penitentiary (感化院)or the alms house. The movement for reform originated not with doctor, but among upper-class women, who had taken on the role of guardians of a new hygienic(卫生学的)order. Though some doctors approved of the women’s desire to establish a nurses’ training school, which would attract the daughters of the middle class, other medical men were opposed. Plainly threatened by the prospect, they objected that educated nurses would not do as they were told--a remarkable comment on the status anxiety of nineteenth-century physicians. But the women reformers did not depend on the physicians’ approval. When resisted, as they were at Bellevue in efforts to install trained nurses in the maternity wards, they went over the heads of the doctors to men of their own class of greater power and authority. ( Florence Nightingale, who had friends high in the government, had followed exactly the same course in the reforming her country’s military hospitals). Professional nursing, in short, emerged neither from medical discoveries nor from a program of hospital reform initiated by physicians; outsiders saw the need first. [br] When meeting with opposition, the women reformers ______.
选项
A、turned to sympathetic doctors for help
B、sought support from high-ranking officials
C、went to the heads of the hospitals for support
D、asked their husbands to interfere
答案
B
解析
细节题。从第七句内容“When resisted,...they went over the heads of the doctors to men of their own class of greater power and authority.”可以推断出。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2830924.html
相关试题推荐
[originaltext]MoreandmorepeopleareimmigratingintotheUnitedStates.The
【B1】[br]【B15】A、withoutB、beforeC、whileD、afterB在家里失火的情况下,作者的妻子Barbara应该是先打电话
[originaltext]IntheUnitedStatesmanyparentsteachtheirchildrenathom
[originaltext]IntheUnitedStatesmanyparentsteachtheirchildrenathom
[originaltext]IntheUnitedStatesmanyparentsteachtheirchildrenathom
[originaltext]IfyouplantoremainintheUnitedStatesforanylengthof
Virtuallyallemptyapartmentswerenowsoldwithvacantpossession,at______h
Nevertheless,theUnitedStatesmaintaineditsmilitary______insomeAfricana
Icaughta______ofthecarbeforeitdisappearedaroundthecornerofthestre
ThoughtsofsuicidehauntedAnitaRutnamlongbeforeshearrivedatSyracuse
随机试题
ForAmerica’scolleges,Januaryisamonthofreckoning.Mostapplicationsf
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
Forgetmilkydrinks,hotwaterbottlesorcurlingupwithagoodbook—there
ItwasmusictomyearstohearthattheGovernment’schiefadviseron【C1】__
[originaltext]SteveNicholshasawaywithbirds.ThefounderoftheUK’sN
Completethesummarybelowusingwordsfromthepassage.ChooseONEWORDONLYfr
Researchersknowtherearemanydrugsthatcanalterourbodilyprocessesin
在临床规范给药的情况下,较常见的"副作用"发生的主要原因是药物A.新药 B.中
甲、乙、丙、丁四人共同做一批纸盒,甲做的纸盒数是另外三人做的总和的一半,乙做的纸
工程项目招标出现下列情形,应当重新招标的是()。A.经过资格预审合格的投标人不足
最新回复
(
0
)