首页
登录
职称英语
[originaltext] High in dense bamboo forests in the misty, rainy mountains of
[originaltext] High in dense bamboo forests in the misty, rainy mountains of
游客
2023-07-12
42
管理
问题
High in dense bamboo forests in the misty, rainy mountains of southwestern China lives one of the world’s rarest mammals: the giant panda, also called the panda. Only about 1,000 of these black-and-white relatives of bears survive in the wild.
Pandas eat almost nothing but bamboo shoots and leaves. Occasionally they eat other vegetation, fish, or small animals, but bamboo accounts for 99 percent of their diets. Pandas’ teeth are very broad and flat. The shape of these teeth helps the animals crush the bamboo shoots, leaves, and stems they eat. There are many species of bamboo. Only a few of these grow at the high altitudes where pandas live today. A panda should have at least two bamboo species where it lives, or it will starve.
Giant pandas used to be able to move quite easily from one mountain top to another in search of food. Now the valleys are mostly inhabited by people. Pandas are shy; they don’t venture into areas where people live. This restricts pandas to very limited areas.
Conservation organizations and Chinese government officials and scientists continue to work toward resolving the pandas’ isolation problems. Maintaining "Bamboo Corridors" -- strips of undisturbed land through which pandas can comfortably travel from mountain to mountain-- is one of the many ideas that may help save the giant panda.
选项
A、100.
B、500.
C、1,000.
D、1,500.
答案
C
解析
在听的过程中,如果听到数字,最好做笔记。文中提到仅有1,000只左右,因此答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2830533.html
相关试题推荐
[originaltext]Onewaythatscientistslearnaboutmanisbyanimals,sucha
[originaltext]Onewaythatscientistslearnaboutmanisbyanimals,sucha
[originaltext]InphoneboothsintheU.S.thereareusuallydirectionsfor
[originaltext]M:Hello!W:Hello!Roger.ThisisAnn.M:Ohhi,Ann.Howhavey
[originaltext]M:Hello!W:Hello!Roger.ThisisAnn.M:Ohhi,Ann.Howhavey
[originaltext]Whatreallyworkstomakesustainablechangesindietandlif
[originaltext]Whatreallyworkstomakesustainablechangesindietandlif
[originaltext]Whatreallyworkstomakesustainablechangesindietandlif
[originaltext]Goodafternoon.TodayIwanttosaysomethingaboutAlaska.O
[originaltext]Goodafternoon.TodayIwanttosaysomethingaboutAlaska.O
随机试题
TheSingaporeundergroundtrainsystem,knownastheMRT,offersaspeedyan
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistoryt
[originaltext]Thewaytocomplainistoactbusiness-likeandimportant.If
TheImportanceofLiteratureI.DefinitionofLiterature—Theword"literature"
()是指金属材料是否容易被切削工具进行加工的性能。A.可焊性 B.延展性
下列哪个建筑物的桩基应进行沉降验算?()A.40层的商店,桩基为沉管灌注桩
将离散信号变成数字信号的步骤是()。A.取样 B.量化 C.编码 D.转换
共用题干 小秦和妻子小涂刚结婚不久,打算三年后购买第一套住宅,之后再考虑生孩子
对无危险因素的医院获得性肺炎患者,轻中度肺炎或重症肺炎初期经验治疗不宜选用A.喹
在总需求构成中,决定投资的主要因素有()。A.消费需求 B.产出水平
最新回复
(
0
)