首页
登录
职称英语
[originaltext]Childhood poverty has both immediate and lasting negative effects
[originaltext]Childhood poverty has both immediate and lasting negative effects
游客
2023-07-12
85
管理
问题
Childhood poverty has both immediate and lasting negative effects. Children in low-income families fare more poorly than children in more affluent families in the areas of economic security, health, and education. Children living in families that are poor are more likely than children living in other families to have difficulty in school, to become teen parents, and, as adults, to earn less and be unemployed more. The ,child poverty rate provides important information about the percentage of U. S. children whose current life circumstances are hard and whose futures are potentially limited as a result of their family’s low income.
The full distribution of the income of children’s families is important, not just the percentage in poverty. Knowing that more and more children live in affluent families tells us that a growing proportion of America’s children enjoy economic well-being. The growing gap between rich and poor children suggests that poor children may experience more relative deprivation even if the percentage of poor children is holding steady.
Since 1980, the percentage of children living in families with medium income has fallen from 41% to 34% in 1996, while the percentage of children living in families with high income and the percentage of children in extreme poverty have risen, from 17% to 24% and from 7% to 8%, respectively.
选项
A、Teen pregnancy and difficulty in school.
B、Low self-esteem and poor nutrition.
C、Difficulty in school and physical abuse.
D、Illiteracy and teen pregnancy.
答案
A
解析
According to the article what are some of the problems that poor children are likely to encounter9.
此题考查听细节信息。解题关键是要抓题干与原文重合部分that poor children are likely to。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2830457.html
相关试题推荐
[originaltext]Likemostotherfolkart,thecalendarpictureswerenotcons
[originaltext]Likemostotherfolkart,thecalendarpictureswerenotcons
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]WiltChamberlainisretirednow,butheusedtobeafamousb
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]Clayisfoundalmosteverywhereintheworld.(32)Itisform
[originaltext]Clayisfoundalmosteverywhereintheworld.(32)Itisform
随机试题
Mr.DoddsneverforgotMark’sbirthdays.[br]Markwasapolicemanwhowasonly
Itmaybenecessary,inorderthatfuture【C1】______canenjoycleanair,that
[originaltext]W:DoyouknowBobwell?M:Weallknoweachotherwellhere.Are
[originaltext]VaukindeSilvaisaBrazilianWholivesandworksinNewYor
教师道德评价对其道德品质的影响体现在()。A.教师道德行为评价可以使教师形成相
企业对长期股权投资采用权益法核算的情况下,下列各项交易或事项中,不会引起长期股权
下列情形中,应由证券交易所决定暂停其公司债券上市交易的有()。 Ⅰ、公司有重
下列药物中,功能破血行气除痹,善于治疗风湿肩臂疼痛的是A:当归B:姜黄C:大
患者,男,70岁。慢性阻塞性肺疾病。出院后拟进行长期家庭氧疗。护士应告知患者每天
按使用范围不同分类,仓库可分为()等仓库。 A.自用 B.营业
最新回复
(
0
)