首页
登录
职称英语
[originaltext] I grew up in a small town. My father raised chickens and ran
[originaltext] I grew up in a small town. My father raised chickens and ran
游客
2023-07-12
48
管理
问题
I grew up in a small town. My father raised chickens and ran a construction company. When I was 10 years old, my dad gave me the responsibility of feeding chickens and cleaning up the stable. He believed it was important to me to learn responsibility and moods from those jobs.
When I was 22, I found a job in New York at a country music club. I washed dishes and cooked from 5:00 p.m. to 10:00 p.m. and then went on stage and sang until2:00 in the morning. I soon became known as a singing cook. I had been refused so many times by record companies that it was easy to be discouraged.
One night, a woman executive from a company named Warner Brothers Records came to hear me sing. When the show was over, we sat down and talked. Several weeks later, my manager received a phone call--Warner Brothers wanted to sign me to a record deal. I released my first record in July, 1987. It was sold over 2 million copies.
My best efforts had gone into every job I ever held. It was the sense of responsibility that made me feel like a man. Knowing that I had done my best filled me with pride. I still feet that way today, even though I have become a well-known singer.
选项
A、His father.
B、His manager of the country music club.
C、A business woman.
D、His brother.
答案
C
解析
推理题。浏览选项可知,本题问的是“这个人是谁”,听录音时对于各选项所提及的人做了什么事进行相应的记录。原文说,a woman executive from Warner Brothers来到作者打工的乡村音乐俱乐部听了他唱歌,和他谈了一番话,很快俱乐部经理收到华纳的一个电话,请他去灌录唱片,此后签约华纳,飞黄腾达。慧眼识英才的伯乐就是那位woman executive from Warner Brothers,正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2830110.html
相关试题推荐
[originaltext]Caroleisateenagegirl.Shethinkssheisabittoofat,or
[originaltext]Caroleisateenagegirl.Shethinkssheisabittoofat,or
[originaltext]MycousinStevengothisownroomatlastwhenhewassixyea
[originaltext]MycousinStevengothisownroomatlastwhenhewassixyea
[originaltext]MycousinStevengothisownroomatlastwhenhewassixyea
[originaltext]W:Noluckthen,John?M:I’mafraidnot,ma’am.Notyet,anyhow.
[originaltext]W:Noluckthen,John?M:I’mafraidnot,ma’am.Notyet,anyhow.
[originaltext]W:Whatdoyouplantoorder?M:Ithink,I’llhaveasaladanda
[originaltext]Sportscanhelpyoukeepfitandgetintouchwithnature.Ho
[originaltext]Sportscanhelpyoukeepfitandgetintouchwithnature.Ho
随机试题
Itisquitenecessaryforhim______hisresponsibilitiesconstantly.A、toberem
脊髓灰质炎患者确诊性试验是:A.血常规 B.血清学检查 C.脑脊液检查 D
新课程的核心理念是( )。A.为了每一个学生的发展 B.更好地提高学生成绩
关于B1细胞的叙述正确的是A:Bl细胞是执行体液免疫的主要细胞B:B1细胞与B
单层松香提炼厂房,耐火等级为二级,建筑构件全部采用不燃材料时,关于厂房构件耐火极
某深4.0m二级基坑,位于砂土场地中。基坑边坡直立,地表水平,无地面荷载及地下
公司法定公积金累计额为公司注册资本的()以上的,可以不再提取法定公积金。A.2
在进行任务分析时,教师要反复提出这样的问题:“学生要完成这一目标,预先必须具备哪
(2021年真题第2批)关于商标专用权的说法,正确的是( )。A.商标专用权包
脑血管病的预防
最新回复
(
0
)