首页
登录
职称英语
1. 现在有许多大学生沉溺于网络游戏;2.沉溺于网络游戏给大学生带来的影响;3.建议大家远离这种消遣方式。 Stepping Aw
1. 现在有许多大学生沉溺于网络游戏;2.沉溺于网络游戏给大学生带来的影响;3.建议大家远离这种消遣方式。 Stepping Aw
游客
2023-07-12
75
管理
问题
1. 现在有许多大学生沉溺于网络游戏;
2.沉溺于网络游戏给大学生带来的影响;
3.建议大家远离这种消遣方式。
Stepping Away from Online Games
选项
答案
Stepping Away from Online Games
① Nowadays, more and more college students are addicted to online games. Those games may be funny and exciting, but are very harmful to those addicts.
② In my opinion, there are many disadvantages of game addiction. Firstly, online games take up a lot of players’ time for study. Many of the addicts found themselves forced to drop out of school for poor academic performance. Secondly, addicts tend to isolate themselves from the reality. What’s worse, indulging in the virtual world for a long time, they are more liable to suffer mental problem and physical collapse. Thirdly, players are exposed to too much violent and unhealthy material, which is definitely harmful to their growth.
③ In short, I cannot see any benefits from online games. Study should be the primary concern of college students. Therefore, I do hope they can step away from online games.
解析
①审题及布局。从文章的要求上看,应该首先对题目讨论的现象作总的陈述,即现在有许多大学生沉溺于网络游戏,随后分析网络游戏给大学生带来的影响,最后推导出主题;建议大家远离这种消遣方式。在布局上,根据题目中给出的提纲来展开即可。第一段介绍许多大学生沉溺于网络游戏这种现象;第二段阐述沉溺于网络游戏给大学生所带来的负面影响;第三段陈述自己对这一现象的看法,呼吁大家远离网络游戏。②语言。本文是一篇论说文[考频:9],通过分析网络游戏的弊端,呼吁大家远离网络游戏,所以论述要重点突出,层次分明,具有说服力,词汇选择要精准,句式丰富一些。时态上选择一般现在时即可。
[写作模板]
Nowadays, more and more college students are addicted to ______, ______ may be funny and exciting, but are very harmful to ______.
In my opinion, there are many disadvantages of ______. Firstly, ______, ______. Secondly, ______. What’s worse, indulging in ______, they are more liable to suffer ______. Thirdly, ______, which is definitely harmful to their growth.
In short, I cannot see any benefits from ______. Study should be the primary concern of college students. Therefore, I do hope they can step away from ______.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2829213.html
相关试题推荐
文中应包括的要点:(1)大学生兼职现象十分普遍;(2)干兼职让学生在多方面受益匪浅;(3)如处理不好和学业的关系会带来一些负面影响。
OnEnergyShortage1.很多城市出现能源短缺现象2.分析原因3.提出建议Energyshortageisahugepro
ALettertoComputerHackers1.随着电脑的普及,电脑黑客们也越来越猖獗;2.分析他们的所作所为给社会、他人带来的损失;3.奉劝
______(他不愿意接受母亲的建议)annoyedher.Hisreluctancetoaccepthismother’sadvice
Noonecan______(避免受影响)advertisement.avoidbeinginfluencedby
1.很多大学生在校外租房居住;2.学生校外租房的主要原因;3.校外租房的利弊。MyViewonOf
【S1】[br]【S10】J主要从句子意思着手,affect是及物动词,意为影响,指直接影响某人或某物,在这里句子应译为年龄可能会影响这个过程……,所以J为
1.现在有许多大学生沉溺于网络游戏;2.沉溺于网络游戏给大学生带来的影响;3.建议大家远离这种消遣方式。SteppingAw
ShouldCoUegeStudentsHaveaCreditCard?1.目前,许多在校大学生都拥有一张甚至几张信用卡2.大学生使用信用卡的范
Thestudentscan____________(调整自己适应大学生活).adjustthemselvestothelifeinthe
随机试题
Inadditiontoredistributingincomes,inflationmayaffectthetotalreali
OnlineadvertisingisthemeansofsellingaproductontheInternet.Withthea
TheMedicareprogram(wasestablished)in1965to(helping)elderlyUnitedState
[originaltext]Thegreatestimpetusforglobalizationtodayisnodoubtthe
下列情形中,用人单位可与劳动者终止劳动合同的有()。A、劳动者开始依法享有基本养
下列()组合所提的内容能较全面、准确地说明可行性研究的作用。 Ⅰ.可作为工程建
-12,34,178,21516,()A.41516;B.33132;C.31
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
某地市政道路工程,已知与其类似已完工作造价指标为600元/m2,人、材、机占
男性,65岁。下楼时不慎摔伤右髋部,查体右下肢短缩,外旋50°畸形,右髋肿胀
最新回复
(
0
)