首页
登录
职称英语
[originaltext] Reducing the amount of sleep students get at night has a dire
[originaltext] Reducing the amount of sleep students get at night has a dire
游客
2023-07-11
79
管理
问题
Reducing the amount of sleep students get at night has a direct impact on their performance at school during the day. According to classroom teachers, elementary and middle school students who stay up late exhibit more learning and attention problems. This has been shown by Brown Medical School and Bradley Hospital research. [26] In the study, teachers were not told the amount of sleep students received when competing weekly performance reports, yet they rated the students who had received eight hours or less as having the most trouble recalling old material, learning new lessons and completing high-quality work. Teachers also reported that these students had more difficulty paying attention. The experiment is the first to ask teachers to report on the effects of sleep deficiency in children. [27] Just staying up late can cause increased academic difficulty and attention problems for otherwise healthy, well-functioning kids, said Garham Fofione, the study’s lead author. So the results provide professionals and parents with a clear message: when a child is having learning and attention problems, the issue of sleep has to be taken into consideration. "If we don’t ask about sleep, and try to improve sleep patterns in kids’ struggling academically, then we aren’t doing our job," Forlone said. [28] For parents, he said, the message is simple, "getting kids to bed on time is as important as getting them to school on time."
选项
A、They should make sum their children are always punctual for school.
B、They should ensure their children grow up in a healthy environment.
C、They should help their children accomplish high-quality work.
D、They should see to it that their children have adequate deep.
答案
D
解析
What message did the researcher intend to convey to parents?
文章结尾提到“对于父母来说,所传达的信息很简单,即让孩子按时就寝与让孩子按时上学同样重要”,这与选项D“他们应该确保孩子得到充足睡眠”意思相同,所以D正确。注意:A本身说法正确,但并不是研究者所要传达的信息;而B、C均为无关信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2828962.html
相关试题推荐
[originaltext]Itwasnotuntilonehundredandfiftyyearsagothatscienti
[originaltext]Veniceisthe"Queen"oftheAdriaticSea.Everyyearthousan
[originaltext]Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywith
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisWilsonCommunications.CanIhelpyou?
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisWilsonCommunications.CanIhelpyou?
[originaltext]M:Goodmorning.Dr.Ellis’soffice.W:ThisisMrs.Jackson.M:
[originaltext]M:Goodmorning.Dr.Ellis’soffice.W:ThisisMrs.Jackson.M:
[originaltext]M:Careforanotherapple?Don’tworrywe’vegotplenty.W:I’dl
[originaltext]TheEuropeanswholefttheirhomelandinthe18thand19thce
[originaltext]TheEuropeanswholefttheirhomelandinthe18thand19thce
随机试题
Bringingupchildrenisahardwork,andyouareoftentoblameforanybad
AjudgeflunksCleveland’suseofvouchersforparochialschools.Butwilltha
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.[br][originaltext]There
【B1】[br]【B18】A、butB、ifC、whileD、asA结构衔接题。这句的意思“Ruth是受人欢迎的明星之一,他与其他明星不一样”,这两
下图是某一生态系统在一定时间内,三个种群(A、B、C)数量变化曲线(A是自养生物
学费补偿、国家助学贷款代偿和学费减免的年限,按照国家队本科、专科(高职)、研究生
某工程施工到2014年8月,经统计分析得知,已完工作实际费用为1500万元,计划
发生重大医疗过失行为,导致患者死亡的事故,医疗机构在多少小时内报告A.6小时
下列项目占用耕地,可以直接免征耕地占用税的是( )。A.机场跑道 B.军事设施
施工现场混凝土坍落度试验属于现场质量检查方法中的()。A.目测法 B.实测法
最新回复
(
0
)