首页
登录
职称英语
More than 200 organizations are preparing to bring their teams of robots to
More than 200 organizations are preparing to bring their teams of robots to
游客
2023-07-11
83
管理
问题
More than 200 organizations are preparing to bring their teams of robots to RoboCup 2003 next month in Padua, Italy, an event where researchers test out the latest artificial intelligence techniques in games of football or rescue simulations.
Event organizers said last week that 183 teams from around the world, mostly from universities, have registered for rescue simulation competitions and various leagues of foot ball, while another 80 groups are to show off robots aimed at children. The event is expecting more than 50,000 visitors. While RoboCup has its lighter side, it is one of the most prominent events in the world for both artificial-intelligence researchers and for companies such as Honda and Sony wishing to show off their latest robotics technology.
In recent years, advances in robotics and computer technology have led to renewed interest in robots. Several companies have produced humanoid robots capable of walking on two legs, even up stairs or across uneven surfaces, while Sony has virtually single-handedly created a consumer-robot market with its Aibo dog, released in 1999.
Robot technologies such as vision and mobility systems have also made their way into the broader world of IT. Hewlett-Packard is even testing robots that could attend meetings in place of a human, in order to cut down on business travel.
Ahead of RoboCup, another European university has signed up to integrate its Aibo robots into their research curriculum. RoboCup’s "four-legged league" uses Aibo robots, while the "humanoid league" pits two-legged robots such as Honda’s AMmo against one another. The event says its ultimate goal is to develop a team of fully autonomous robots by the year 2050 that can win against .the human world soccer champion team. [br] According to the text, interest in robots has increased in recent years because of ______.
选项
A、RoboCup
B、Sony’s Aibo dog
C、a rise in public awareness
D、technological advances
答案
D
解析
属事实细节题。第三段开头告诉我们:“近年来,机器人技术和计算机技术的发展使人们对机器人重新发生兴趣。”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2828807.html
相关试题推荐
PreparingforMoreExpensiveDegreesinEnglandBalancinga
PreparingforMoreExpensiveDegreesinEnglandBalancinga
PreparingforMoreExpensiveDegreesinEnglandBalancinga
PreparingforMoreExpensiveDegreesinEnglandBalancinga
PreparingforMoreExpensiveDegreesinEnglandBalancinga
Morethan200organizationsarepreparingtobringtheirteamsofrobotsto
Itisnotyetknown______(机器人是否有一天能拥有像人一样的视力).whether/ifrobotswillonedayhav
PreparingforComputerDisastersFires,powersurges,andfl
PreparingforComputerDisastersFires,powersurges,andfl
PreparingforComputerDisastersFires,powersurges,andfl
随机试题
Mr.andMrs.Jonesseldom(不常)gooutintheevening,butlastSaturday.Mrs.Jo
[originaltext]WeknowthenthatintheUS,it’sthejobofCongresstorevi
Thetextilemillhasover8,000workers,______arewomen.A、eightypercentoftho
RichardSatava,programmanagerforadvancedmedicaltechnologies,hasbeen
[originaltext]M:Ihavebeenstudyingtoomuchandneedachange.SoI’vejust
ResolvingConflictinaMulticulturalEnvironmentI.Definitionofculture
按照评价对象,环境影响评价可以分为规划环境影响评价和( )。A.生态环境影响评
界限含水率可以()。A.评价各种土的状态 B.评价粘性土的状态 C.评价砂
某高层综合楼地上4层,地下2层,建筑高度为25m,首层和二层为卡拉OK厅,三层为
甲公司、乙公司于5月1日签订1份买卖合同。6月1日,甲公司按约
最新回复
(
0
)