首页
登录
职称英语
Judging from recent surveys, most experts in sleep behaviour agree that ther
Judging from recent surveys, most experts in sleep behaviour agree that ther
游客
2023-07-11
72
管理
问题
Judging from recent surveys, most experts in sleep behaviour agree that there is virtually an epidemic of sleepiness in the nation. "I can’t think of a single study that hasn’t found Americans getting less sleep than they ought to," says Dr. David. Even people who think they are sleeping enough would probably be better off with more rest.
The beginning of our sleep-deficit crises can be traced to the invention of the light bulb a century ago. From diary entries and other personal accounts from the 18th and 19th centuries, sleep scientists have reached the conclusion that the average person used to sleep about 9.5 hours a night. "The best sleep habits once were forced on us, when we had nothing to do in the evening down on the farm, and it was dark." By the 1950s and 1960s, the sleep schedule had been reduced dramatically, to between 7.5 and eight hours, and most people had to wake to an alarm clock. "People cheat in their sleep, and they don’t even realize they’re doing it," says Dr. David. "They think they’re okay because they can get by on 6.5 hours, when they really need 7.5, eight or even more to feel ideally vigorous."
Perhaps the most merciless robber of sleep, researchers say, is the complexity of the day. Whenever pressures from work, family, friends and community mount, many people consider sleep the least expensive item on his programme. "In our society, you’re considered dynamic if you say you only need 5. 5 hours’ sleep. If you’ve got to get 8. 5 hours, people think you lack drive and ambition."
To determine the consequences of sleep-deficit, researchers have put subjects through a set of psychological and performance tests requiring them, for instance, to add columns of numbers or re call a passage read to them only minutes earlier. "We’ve found that if you’re in sleep deficit, performance suffers," says Dr. David. "Short-term memory is weakened, as are abilities to make decisions and to concentrate." [br] Which of the following is Dr. David’s opinion?
选项
A、People who think they are sleeping enough are better off than those who don’t.
B、Some people can remain vigorous with only 6.5 hours’ sleep a night.
C、If they get 8.5 hours’ sleep, people will be full of drive and ambition.
D、People’s mental power suffers if they are in sleep deficit.
答案
D
解析
文章最后一段讲到睡眠不足对人们的影响时引用了Dr. David的话:我们发现如果你的睡眠不足,那么你的表现就会不佳,你的短期记忆力将减弱,同时决策能力会降低,也更难集中精力,由此可知D)正确。选项A)是对文章第一段最后一句话的误解;选项B)和C)是对文章第二段最后一句话的误解。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2828478.html
相关试题推荐
Whenitcomestogettingahead,expertssay,theABCsofbusinessshouldinclu
Whenitcomestogettingahead,expertssay,theABCsofbusinessshouldinclu
Whenitcomestogettingahead,expertssay,theABCsofbusinessshouldinclu
Whenitcomestogettingahead,expertssay,theABCsofbusinessshouldinclu
Whenitcomestogettingahead,expertssay,theABCsofbusinessshouldinclu
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
Vickyhasbeensadrecently,forherplantogotocollege______atthelastmo
[originaltext](29)Therecentincreaseincarstealinghasalarmedthepoli
[originaltext]W:(22)Dr.White,werecentlylearnedthatalargepieceoftheL
随机试题
Itallstartedin1950,whenpeoplebegantobuildtheirhousesonthe______of
Ifastarseemstobemovinginawavyline,we______itofbeingadoublestar.A
______isfromIndia.A、Themayor’sofNewYork’scatB、Themayor’scatofNewYor
[originaltext]Researchingfriendship,psychologistLillianRubinspenttwo
Everybodywantstogetwealthy.Intoday’s【B1】______world,makingmoneyor
[audioFiles]2017m5s/audio_ezfj_047_201705[/audioFiles]TreesTreesaret
关于集合竞价的原则,正确的有()。A、低于集合竞价产生的价格的卖出申报全部成交B、低于集合竞价产生的价格的买入申报全部成交C、等于集合竞价产生的价格
下列哪项不属于欧洲货币市场的特点()。A.经营自由,不受所在国管制 B.资金来
气体灭火系统按防护对象的保护形式可以分为()。A.全淹没系统和局部应用系统
双方高度关怀对方的情感状态,觉得让对方快乐和幸福是自己义不容辞的责任,这是()
最新回复
(
0
)