首页
登录
职称英语
[originaltext] When young people get their real jobs, they may face a lot of
[originaltext] When young people get their real jobs, they may face a lot of
游客
2023-07-11
95
管理
问题
When young people get their real jobs, they may face a lot of new , confusing situations. They may find that every thing is different from the way things were at school. It is possible that they will feel uncomfortable in both professional and social situations. Eventually, they realize that university classes can’t be the only preparation for all the different situations that appear in the working world.
Perhaps the best way to learn how to behave in the working world is to identify a worker you admire and observe his behavior. In doing so, you’ll be able to see what it is that you admire in this person. For example, you will observe how he acts in trouble. Perhaps even more important, you will be able to see what is his approach to everyday situations.
While you are observing your colleague, you should be asking yourself whether his behavior is like yours and how you call learn from his response to a different situation. By watching and learning from a model, you ;viii probably be gin to identify and get good working habits.
选项
A、They are not well educated.
B、They failed to work hard at school.
C、The society is too complicated.
D、What they learned in the school is adequate for their new life.
答案
C
解析
文章的前一部分就介绍了当年轻人开始走上工作岗位时,他将面临许多新情况和新田惑,因为他们在学校里学到的知识还不足以应付未来社会的各种新情况和新问题,所以社会的复杂性是刚刚毕业的学生们感觉不适应的根本原因。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2828182.html
相关试题推荐
[originaltext]Therehavebeenmanygreatinventions,thingsthatchangedth
[originaltext]Therehavebeenmanygreatinventions,thingsthatchangedth
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingafore
[originaltext]Samhadworked30yearsforthesamecompanyandnowhehadt
[originaltext]W:Nineoutoftenparentssmacktheirchildrenaccordingtoare
[originaltext]W:Nineoutoftenparentssmacktheirchildrenaccordingtoare
[originaltext]A:Bob,doyouknowwhoIsawtheotherday?OldJake,lookingte
Peoplewholiveinsmalltownsoftenseemmorefriendlythanthosewholivingin
[originaltext]Manyanimalsrecognizetheirfoodbecausetheyseeit.Sodo
[originaltext]Manyanimalsrecognizetheirfoodbecausetheyseeit.Sodo
随机试题
ThePonyExpressIntheUnitedSta
[A]accidentally[B]aggression[C]ambitious[D]commuters[E]conflict[F]enhanced[G]es
TheHealthBenefitsofKnittingA)About15yearsago,Iwasinvitedtojoin
在TCP/IP参考模型中,提供可靠的端到端服务的层次是A.会话层 B.表示层
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。 【说明】某应用系统建
尿三杯试验中,三杯均有血尿,推测出血部位可能在A.肾脏 B.膀胱 C.尿道
银行从业人员在制定投资规划时首先要考虑的是()。A.投资工具的风险较低 B
试述布鲁纳的认知一结构学习论。
请根据所提供的单据判断填制《出境货物报检单》有关内容的正误。 SALESCO
共用题干 甲企业系金属铝开采企业,2010年度共计拥有土地65000平方米,其
最新回复
(
0
)