首页
登录
职称英语
It is easier to negotiate initial salary requirement because once you are in
It is easier to negotiate initial salary requirement because once you are in
游客
2023-07-11
56
管理
问题
It is easier to negotiate initial salary requirement because once you are inside, the organizational constraints(约束) influence wage increases. One thing, however, is certain—your chances of getting the raise you feel you deserve are less if you don’t at least ask for it. Men tend to ask for more, and they get more, and this bolds true with other resources, not just pay increases. Consider Beth’s story:
I did not get what I wanted when I did not ask for it. We had cubicle(小隔间) offices and window offices. I set in the cubicles with several male colleagues. One by one they were moved into window offices, while I remained in the cubicles, several males who were hired after me also went to offices. One in particular told me he was next in line for an office and that it had been part of his negotiations for the job. I guess they thought me content to stay in the cubicles since I did nut voice my opinion either way.
It would be nice if we all received automatic pay increases equal to our merit, but "nice" isn’t a quality attributed to most organizations. If you feel you deserve a significant raise in pay, you’ll probably have to ask for it.
Performance is your best bargaining chip(筹码) when you are seeking a raise. You must be able to demonstrate that you deserve a raise. Timing is also a good bargaining chip. If you can give your boss something he or she needs(a new client or a sizable contract, for example) just before merit pay decisions are being made, you are more likely to get the raise you want.
Use information as a bargaining chip, too. Find out what you are worth on the Open market. What will someone else pay for your services?
Go into the negotiations prepared to place your chips on the table at the appropriate time and prepared to use communication style to guide the direction of the interaction.
选项
A、demonstrate his capability
B、give his boss a good impression
C、ask for as much money as he can
D、ask for the salary he hopes to get
答案
D
解析
细节题。依据在文章第一段第一句话"It is easier to negotiate initial salary requirement(协商薪水要求)because…"选项D"ask for the salary he hopes to get"与该句的意思相符,是正确选项。选项A和B是干扰项,二者虽然是求职或加薪成功的重要因素,但与本题内容无关,C项内容的表述太含糊,没有确切表达出是对薪水的要求。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2827979.html
相关试题推荐
A、Becauseoftheirstrongdesireforgoodhealth.B、Becauseoftheirloveforho
Thedoctor’spracticehas______becauseofhiscarelessness.A、droppedbyB、drop
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
A、Becausetheyaremoreexpensivethanmotels.B、Becauseitisinconvenienttor
[originaltext]Parentsshouldstopblamingthemselvesbecausethere’snota
[originaltext]Parentsshouldstopblamingthemselvesbecausethere’snota
It【C1】______aroundnineo’clockwhenIdrove【C2】______homefromworkbecause
It【C1】______aroundnineo’clockwhenIdrove【C2】______homefromworkbecause
随机试题
A______translationisnotalwaystheclosesttotheoriginalmeaning.A、liberalB
TheAsian(1)hastakenitstollonHongKong’stouristindustry,(2)offor
InBritainthereisaNationalHealthService(NHS)whichispaidforbytaxes
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
小张老师是学校里刚来的一位新老师,对于教材知识的疑难点、问题的把握。他都会虚心向
下列选项中,被后世尊为我国农耕和医药始祖的是()。A、神农氏 B、伏羲氏 C
根据《期货从业人员管理办法》对期货公司的期货从业人员的行为进行了一系列的限制,对
既养血舒肝,又调经止痛的药是A.少腹逐瘀丸 B.益母草颗粒 C.妇科十味片
H.S.分类原则是按照商品的原料来源,结合加工程度和用途以工业部门划分。()
采用新材料,新工艺,新技术,新设备的工程,以及专业性较大的分项工程应编制()。
最新回复
(
0
)