首页
登录
职称英语
[originaltext] Many deaths from home fires are the result of burns and panic
[originaltext] Many deaths from home fires are the result of burns and panic
游客
2023-07-11
80
管理
问题
Many deaths from home fires are the result of burns and panic, but most are caused by deadly smoke and gases. These fatal fires are often caused by such careless acts as throwing away a lighted match or cigarette, allowing rubbish to pile up, overloading electrical wires, or misuse of heating and cooking equipment.
Few families go to bed at night without first checking to make sure that the doors and windows are locked, but they overlook a very basic fire safety rule. This rule states that people should sleep with their bedroom doors closed. Nighttime fires are most serious because the family is asleep and the discovery of fire is usually too late. A closed bedroom door gives extra protection by delaying the gases and fire, thus giving the family a few minutes to escape.
Not everyone flees quickly from a burning home. Children often panic and hide in closets or under beds. Being prepared or knowing what to do in case fire breaks out can mean the difference between life and death. All members of the family should know certain basic steps.
Everyone should know an escape route and second route from each room in the house. A family should determine a way in which any members can sound an alarm. And family members should be taught not to waste time getting dressed or collecting valuable possessions. Speed is necessary in escaping from fire.
33. What is the main cause of death during home fires?
34. What is the basic fire safety rule before people go to bed at night?
35. How do children often react in case of fire?
选项
A、Make sure their bedroom doors are open.
B、Make sure their bedroom doors are closed.
C、Make sure their windows are shut.
D、Make sure their fuel gas are shut off.
答案
B
解析
短文明确提到人们常常会忽略一条基本的防火安全规则:睡觉时关上卧室的门,故B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2826398.html
相关试题推荐
[originaltext]TheEuropeanswholefttheirhomelandinthe18thand19thce
[originaltext]TheEuropeanswholefttheirhomelandinthe18thand19thce
[originaltext]TheEuropeanswholefttheirhomelandinthe18thand19thce
[originaltext]TheSpiceGirlswereanamazinglysuccessfulsinginggroupwh
[originaltext]Someofthemostinterestingbuildingsintheworldarethep
[originaltext]Someofthemostinterestingbuildingsintheworldarethep
[originaltext]M:Isthatamap?Areyougoingsailingorsomething?W:Iwish.
[originaltext]M:Isthatamap?Areyougoingsailingorsomething?W:Iwish.
[originaltext]M:Hi,Janet.Wherewereyouatlunchtime?Iwassavingaseatfo
[originaltext]M:Excuseme,couldyoutellmeifthere’sagasstationnearher
随机试题
Huntedasthewildturkeyis,ithasdevelopedahighdegreeofingenuityinesc
She______haveleftschool,forherbikeisstillhere.A、can’tB、wouldn’tC、shoul
IsEnglishAppropriateforaGlobalLanguage?SeveralintrinsicfeaturesofEngl
某基金经理持有债券组合价值为1.2亿元,久期为6。现在拟将债券组合额度提高到2亿元,久期调整为7,则可使用的操作方法有()。A、卖出1.2亿元的债券资产
WhilepopularintheU.S.,theAprilFool’sDaytraditionisevenmorepre
[originaltext]W:Peopleinallpartsoftheworldareobserving“NoTobaccoDay
下列关于参与私募债券认购和转让的合格投资者的叙述,正确的有( )。A.经有关金
下图是“某河流的年径流量变化曲线示意图”。读图完成题。 从河流流
弗洛伊德的《精神分析引论》的主要内容包括()。 (A)“过失心理学”
关于台阶法的说法中,错误的是()。A.灵活多变,适用性强 B.有足够的作业空
最新回复
(
0
)