首页
登录
职称英语
It is no secret that health care has become increasingly unaffordable as the
It is no secret that health care has become increasingly unaffordable as the
游客
2023-07-10
64
管理
问题
It is no secret that health care has become increasingly unaffordable as the cost of medical treatments and insurance premiums(保险金)keep rising.Two recent studies have documented just how severe the burden can be and emphasized the urgent need for the health care reforms.
A report issued last week by The Commonwealth Fund, a loyal supporter of the reform law, found that young adults ages 19 through 29 are among the groups most likely to be uninsured, with some 15 million of them lacking coverage in 2009, according to survey data. Young people are often healthier.but they are not invulnerable(不会受伤害的).The fund’s survey found that high costs led 15% of young adults to delay or give up needed care last year and left 39% with problems paying medical bills.
Health care reforms have already allowed more than 600, 000 people up to the age of 26 to remain on their parents’ policies, a number that is expected to grow to an estimated 1.7 million by 2013. Starting in 2014, when Medicaid(联邦医疗补助)coverage for the poor expands and grants are available for middle-income Americans, an estimated 12 million young adults will have government-subsidized(政府资助)coverage.
Young people.of course, aren’t the only ones who need help and will benefit enormously from reform. An analysis issued by the Department of Health and Human Services earlier last month found that few families who lack health insurance have the financial ability to pay hospital bills. The report found that the average assets for middle-income families earning four times the poverty level, or $ 89, 000 a year for a family of four. The cost of an in-patient hospital stay typically exceeds $ 10, 000 and can often exceed $ 100, 000.
Republican alternatives to the health care reform law mostly involve making people pay more for their insurance and medical care on the theory that having more "skin in the game" will lead them to use medical care more economically. These two studies show that most of the uninsured have very little skin to put in the game. [br] What is the finding of the report issued by The Commonwealth Fund?
选项
A、Young people tend to suffer from the lack of health insurance.
B、Uninsured young adults have increased by 15 million in 2009.
C、Young people are stronger so they do not need health insurance.
D、People from 19 to 29 are the most loyal supporters of the reform law.
答案
A
解析
根据题干关键词report issued by The Commonwealth Fund定位到第二段第一句:A report issued last week by The Commonwealth Fund,a loyal supporter of the reform law,found that young adults ages 19 through 29 are among the groups most likely to be uninsured,with some 15 million of them lacking coverage in 2009,according to survey data.改革法案的忠实支持者,联邦基金会,上周发布了一项报告。该报告发现,19到29岁的年轻成人处于最有可能没有保险的行列之中。调查数据显示,2009年这些年轻人中约有1500万人没有保险。A)项是原文的同义转述。故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2825496.html
相关试题推荐
[originaltext]M:I’vebeenreadingaboutanewhealthfulfastfood.It’smadef
[originaltext]Asthecarindustrydevelops,trafficaccidentshavebecomea
[originaltext]Asthecarindustrydevelops,trafficaccidentshavebecomea
ThenewUShealth-insurancerulesaredesignedtohelpthosecaughtinMedic
ThenewUShealth-insurancerulesaredesignedtohelpthosecaughtinMedic
ThenewUShealth-insurancerulesaredesignedtohelpthosecaughtinMedic
【S1】[br]【S6】C系动词become提示这里应当选择形容词。apparent(明显的)与句子的意思吻合。
AccordingtotheWorldHealthOrganisation,malaria,adiseasespreadbymosquit
AccordingtotheWorldHealthOrganisation,malaria,adiseasespreadbymosquit
AccordingtotheWorldHealthOrganisation,malaria,adiseasespreadbymosquit
随机试题
[originaltext]M:IhadprepareddinnerforeightpeoplebeforeMarycalledand
[originaltext]W:Ohdear,Igainedthese10poundsinthelast3months,noneo
钻孔灌注桩根据施工机械的不同,分为()。A.冲击钻成孔 B.正循环钻成孔
A.截石位3、7、11点 B.截石位3、9点 C.截石位6、12点 D.截
连续监测法测定ALT活性浓度,标本量(v)10μl,试剂量350μl,比色杯光径
违反《地图管理条例》,互联网地图服务单位使用未经依法审核批准的地图提供服务,或者
风电场的机型选择非常重要,可根据当地的风况选择适当容量的风力发电机型。从经济效益
县人民政府组织编制的总体规划,在报上一级人民政府审批时,应当首先报本级人民代表大
(2017年真题)下列关于质押和抵押区别的说法中,不正确的是()。A.抵押
(2017年真题)某银行从业人员由于不理解某理财产品的收益率计算,导致宣传该理财
最新回复
(
0
)