首页
登录
职称英语
[originaltext] Let’s turn our focus now to advertising. We all know what an
[originaltext] Let’s turn our focus now to advertising. We all know what an
游客
2023-07-10
70
管理
问题
Let’s turn our focus now to advertising. We all know what an advertisement is. It’s essentially a message that announces something for sale. Now, (26)there is an important precondition that must exist before you have advertising, and that’s a large supply of consumer goods, that is. things to sell. You see, in the place where the demand for a product is greater than the supply, there’s no need to advertise. Now, (27)the earliest forms of advertising going back many hundreds of years were the simple sign over shop doors that told you whether the shop was a bakery, a butcher shop or what have you. Then with the advent of printing, advertising increased substantially as for products like coffee, tea. and chocolate appeared in newspapers and other periodicals as well as on the sides of the buildings.(28)In the American colonies, advertising in communication’s media like newspapers and pamphlets became a major factor in marketing goods and services. By modern standards, these early advertisements were quite small and subdued, not the splash sheet whole page spreads of today. Still some of them appeared on the front page of newspapers, probably because the news often consisted of less and fresh reports from distant Europe, for the ads were current or local. Advertising really came into its own and became a central part of doing business during the industrial revolution. Suddenly there was a much greater supply of things to sell. And as we said earlier, that is the driving force behind advertising. People’s attention had been drawn to the new product.(29)Let’s take a look at some of the advertisements from that time.
26. Q: According to the speaker, what is the driving force behind advertising?
27. Q: What was the early form of advertising?
28. Q: What can we learn about the advertisements in the American colonies?
29. Q: What will the speaker probably do next?
选项
A、Name some famous advertisers in the world.
B、Tell people some industry revolution stories.
C、Show some advertisements during the industry revolution.
D、Compare the advertising forms of different periods.
答案
C
解析
讲话者最后提到要看看那个时期的一些广告,“那个时期”指前面提到的工业革命时期,故选C)项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2825468.html
相关试题推荐
[originaltext]TheLondon’sDistrictCourtdismissedthedamagesuitbrought
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,Isataloneduring
[originaltext]Thedaystartedbadly,IwokeuplatebecauseIforgotabout
[originaltext]Thedaystartedbadly,IwokeuplatebecauseIforgotabout
[originaltext]M:Hello,LiLi.Comeonin.How’veyoubeenkeepingrecently?W:
[originaltext]W:Hi,...Pete?M:Nicetomeetyou,Mrs.Morton.W:It’sniceto
[originaltext]W:Hi,...Pete?M:Nicetomeetyou,Mrs.Morton.W:It’sniceto
[originaltext]W:Hi,...Pete?M:Nicetomeetyou,Mrs.Morton.W:It’sniceto
[originaltext]M:Areyoubusytonight?Iwanttoaskyoutogotothemovies.W
[originaltext]M:Areyoubusytonight?Iwanttoaskyoutogotothemovies.W
随机试题
Somehousesaredesignedtobesmart.Othershavesmartdesigns.Anexample
Initiallyonlythecarpetingoutridetherestroomwas______bywaterfromthebur
[audioFiles]audio_eufm_j16_001(20082)[/audioFiles]A、Shehasnevereatensuchde
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveIntern
OnAmericanTVDramas1.在中国,美剧越来越受到年轻人的欢迎2.有人认为看美剧能够提高英语水平,有人认为美剧会给青少年带来不良影响3.
“文明否定论”是( )的观点。A.章太炎 B.张之洞 C.严复 D.康有
急性脑血管病患者颅内高压者最急需的措施是A.头颅MRI B.腰穿 C.脑血管
下列关于合作套保风险外包模式说法不正确的是( )。A.当企业计划未来采购原材料
患者,女,实验室检查:血红蛋白95g/L。临床诊断为缺铁性贫血,处方口服硫酸亚铁
A.视盘 B.视盘的周边部 C.中央凹 D.中央凹周边部 E.视网膜周边
最新回复
(
0
)