首页
登录
职称英语
[originaltext] If we are going to train this dog into the companion that we
[originaltext] If we are going to train this dog into the companion that we
游客
2023-07-10
75
管理
问题
If we are going to train this dog into the companion that we want him to be,(22)then it is important that we understand what the animal is and what the animal wants to be. Remember that training of dogs is a relatively recent event in the course of their existence. They have been around for millions of years, but only a few thousand of those years with us. By looking back with an evolutionary point of view, we can see they spent a long time forming a life style and the types of behavior that were kept with their existence.(23)In their world, before they lived with us, there were no food bowls setting on the floor always filled with a balanced diet. No individuals, except other pack members, guarded them from injury and there was no large medical industry to protect them from disease.
Through natural selection a dog model was formed that had the physical and mental abilities to continue their species.
Their behavior patterns guided them through their day to day and year to year existence, helping them to make the right choices to protect themselves and their offspring. If this wouldn’t have been accomplished they would be classified with the dinosaurs. For dogs, being part of a group of dogs has provided them with many benefits.(25)Much of their natural instinctive behavior centers around learning how to deal with or interact with members of the group.
选项
A、How to form a life style.
B、How to live with human beings.
C、How to deal with other members of the group.
D、How to become more intelligent.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2824378.html
相关试题推荐
[originaltext]Tennisisaninternationalsportandeachyearthereisareg
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproce
[originaltext]Thedoghasoftenbeenanunselfishfriendtoman.Itisalwa
[originaltext]Thedoghasoftenbeenanunselfishfriendtoman.Itisalwa
[originaltext]W:I’mexhausted.Ittookmeaboutthreehoursjusttobuyafew
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
随机试题
根据下面的汉语提示写一篇日记。(1)今天上午天空晴朗。在放学回家途中,我听到有个小男孩在附近的河中呼救。我跳下自行车,跳进水中救他。
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhe
PASSAGEFOURBehaverecklesslywhenpostingcommentsanonymously.第七段第二句提到,社交媒体专家伦
Thermalexpansionofsolidis______detectedbyournakedeyes.A、smallsoasno
I’vealwaysbeenanoptimistandIsupposethatisrootedinmybeliefthat
如下药物化学结构骨架的名称为 A.萘 B.呋喃 C.环戊烷 D.环己烷
修补砂浆抗压强度试验,试件成型尺寸为()。A.40mm×40mm×160m
乌梅丸的君药是A.蜀椒、细辛 B.干姜、附子、桂枝 C.黄连、黄柏
下列叙述不是关于老年精神问题的是()。A.老人拥抱此时此刻非常重要。这包括欣赏
下列药物中,一般不会呈现肝毒性的药物是A.氯丙嗪 B.水杨酸 C.异烟肼
最新回复
(
0
)