首页
登录
职称英语
[originaltext] A French tourist highly praised for rescuing a two-year-old g
[originaltext] A French tourist highly praised for rescuing a two-year-old g
游客
2023-07-10
39
管理
问题
A French tourist highly praised for rescuing a two-year-old girl in Manhattan said he didn’t think twice before diving into the freezing East River.
Tuesday’s Daily News said 29-year-old Julien Duret from France is the man who left the spot quickly after the rescue last Saturday. He lifted the little girl out of the water after she fell off the bank at the South Street Seaport Museum. He handed the girl to her father, David Anderson, who had dived in after him.
"I didn’t think it at all," Duret told the Daily News. "It happened very fast. I reacted very fast."
Duret, an engineer on vacation, was walking with his girlfriend along the bank when he saw something falling into the water. He thought it was a doll, but realized it was a child when he approached the river. In an instant he took off his coat and jumped into the water.
When he reached the girl, she appeared lifeless, he said. Fortunately, when she was out of the water, she opened her eyes.
Anderson said his daughter slipped off the bank when he was adjusting his camera. An ambulance came later for her, said Duret, who was handed dry clothes from onlookers. Duret caught a train with his girlfriend shortly after.
The rescue happened on the day before he left for France. Duret said he didn’t realize his tale of heroism had greatly moved New York until he was leaving the city the next morning.
"I don’t really think I’m a hero," said Duret. "Anyone would do the same thing."
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. Why was Duret in New York?
17. What did Duret do shortly after the ambulance came?
18. When was Duret most probably found to be the very hero?
选项
A、The first day when he was in New York.
B、The day when he was leaving for home.
C、The same day when he was interviewed.
D、A couple of days after the girl was rescued.
答案
D
解析
选项表明,本题考查与he有关的时间。由短文中提到的he didn’t realize his tale of heroism and he was leaving the next moming以及Tuesday’s Daily News said…after the rescue last Saturday可知,他上周六救了女孩,周日返回法国,这周周二的《每日新闻》报道了此事,由此可推断出,最有可能是在女孩被救几天之后,人们才知道Duret就是救女孩的英雄,故答案为D)。综合信息点进行推理判断是解答此类题目的关键。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2823389.html
相关试题推荐
[originaltext]Americaisacountryonthemove.Inunheardofnumbers,peop
[originaltext]Americaisacountryonthemove.Inunheardofnumbers,peop
[originaltext]Americaisacountryonthemove.Inunheardofnumbers,peop
[originaltext]Notmanycouplesstaymarriedfor50years.Evenfewerdoso
[originaltext]M:Hi,Janet.Yonaresoluckytobedonewithyourfinalexamsa
[originaltext]W:IoftenmistakeJimforBob.Canyoutellthemapart?M:No,t
[originaltext]W:IoftenmistakeJimforBob.Canyoutellthemapart?M:No,t
[originaltext]W:IoftenmistakeJimforBob.Canyoutellthemapart?M:No,t
[originaltext]W:IoftenmistakeJimforBob.Canyoutellthemapart?M:No,t
[originaltext]W:IoftenmistakeJimforBob.Canyoutellthemapart?M:No,t
随机试题
Mr.Brownoften(wore)aheavycoatbecausehewasnot(usedto)(live)insuch
ProductionoftheAmbassador,thefirstcartobemadeinIndia,hasbeenha
Man,it’scoldoutthere—andmaybewe’llevengetsomesnow.maybe——maybe在由连浏
InrecentyearscriticismshavebeenvoicedconcerningsexistbiasintheEn
联合国批准的“老龄问题国际活动计划”规定“老年型国家”是指A.60岁以上老年人口
下列细菌仅仅对人致病的是()A.马流产沙门菌B.伤寒沙门菌C.猪霍乱沙门菌D.
现在是9时整点,经过多少分钟,时针与分针第一次的夹角是180度?()A.
S省X市质量技术监督局(以下简称“质监局”)接G省乙公司X市经销部举报称,X市甲
抵押贷款中,在认定抵押物时,除核对抵押物的所有权,还应验证董事会或职工代表大会同
急性肾衰竭(损伤)高钾血症选择血液透析,血钾浓度的下限是( )。A.6.0mm
最新回复
(
0
)