首页
登录
职称英语
[originaltext] Would you believe that the first outstanding deaf teacher in
[originaltext] Would you believe that the first outstanding deaf teacher in
游客
2023-07-09
85
管理
问题
Would you believe that the first outstanding deaf teacher in America was a Frenchman? His name was Laurent Clerc, who became a friend of Thomas Hopkins and together they founded America’s first school for the deaf.
When he was one year old, Clerc fell into a fire, losing both his hearing and his sense of smell.(30)At twelve years old, Clerc entered the Royal Institution for the Deaf in Paris where he excelled in his studies. After he graduated, the school asked him to stay on as an assistant teacher.
Meanwhile, in America, Thomas Hopkins was studying to be a minister. He was very concerned about the lack of educational opportunities for the deaf.(31)Therefore, in 1815, Hopkins sailed to London, England to seek ideas on how to teach deaf people. There, he met a French educator of the deaf who invited him to go to Paris to spend three months learning at the Royal Institution for the Deaf, the school where Clerc was teaching. Hopkins accepted the offer. When the time came for Hopkins to return, he asked Clerc to come with him. Clerc accepted on one condition that he would stay in America only a short time.
The voyage across the Atlantic Ocean took 52 days; however, they put the time to good use.(32)Clerc studied English, and Hopkins studied sign language. They discussed the school for the deaf which they planned to open. On the long trip, they had many conversations about education and deafness. The year after they arrived, they founded a school for the deaf in Hartford, Connecticut.
30. What did Clerc do at the age of twelve?
31. Why did Hopkins go to London in 1815?
32. What did Clerc and Hopkins do during the journey to America?
选项
A、Because he was invited by a French educator of the deaf.
B、Because he wanted to learn about how to teach the deaf.
C、Because he was invited by the Royal Institution for the Deaf.
D、Because he wanted to learn about Clerc.
答案
B
解析
题干询问的是1815年霍普金斯去伦敦的原因。短文中提到,在1815年,霍普金斯起航去了英国伦敦,寻找如何教育聋人的理念,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2821782.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,whichstatementisNOTtrue?[br]Apersonwhobelieve
【B1】[br]【B9】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
【B1】[br]【B7】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
【B1】[br]【B6】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
【B1】[br]【B3】[originaltext]Tousitseemsnaturaltoputupanumbrellato
[originaltext]Whentheyadviseyourkidsto"getaneducationifyouwantt
[originaltext]Lightningisaflowofelectricityformedhighabovetheeart
[originaltext]Lightningisaflowofelectricityformedhighabovetheeart
[originaltext]Inarecentstudyofsix-andseven-year-oldsinthePhiladel
[originaltext]Inarecentstudyofsix-andseven-year-oldsinthePhiladel
随机试题
[originaltext]Well,topickupwhereweleftofflasttime,Ibelieveweag
[originaltext]LionshavedisappearedfrommuchofAfrica,butforthepast
宽浅的矩形断面渠道,随流量的增大,临界底坡将( )。A.不变 B.减少
下列关于信息技术叙述正确的有()。A.信息技术是研究信息的获取、传输和处理的技术
关于细集料亚甲蓝试验,下述不正确的有()。A.本方法适用于小于2.36mm或小于
教师在运用说服法对学生进行德育教育时,应注意的要求有()。A.明确目的性
现代商业银行的特点不包括()A.不以营利为目的 B.利息水平适当 C.
五加皮具有的功效是( )。A.通便 B.利尿 C.凉血 D.安胎 E.
财政政策本身具有自动抑制经济波动的作用,这种财政政策的运行机制包括()。A
电子商务:是指通过数字通信进行商品和服务的买卖以及资金的转账。下列不属于电子商
最新回复
(
0
)